Case din lemn versus case din cărămidă. Avantaje şi dezavantaje 

Visul oricărui om este de a avea propria casă. Eşti şi mai avantajat dacă te-ai decis să te muţi de la bloc la curte. Vei avea mai mult spaţiu, pentru o terasă în natură, plină de flori, şi nu vei avea atâţia vecini. Şi cu siguranţă nu vei simţi dorul vecinului de deasupra care te inundă mereu. În cazul în care ai făcut pasul şi te-ai decis că vrei o casă, CasoTeca îţi prezintă case din lemn versus case din cărămidă. Avantaje şi dezavantaje.

Diferitele metode de construcție au generat tot felul de dezbateri în ultimii ani. În timp ce unii spun că beneficiile unei case construite din lemn le depășesc pe cele ale unei case din cărămidă, alții spun că cele din cărămidă sunt mai bune. Cu atât de multe opinii diferite, este greu să te decizi ce tip de material vai alege pentru construcția case mult visate.

Iar pentru a te ajuta, CasoTeca îți prezintă atât avantajele, cât și dezavantajele construcțiilor din lemn și din cărămidă. Important este să alegi ce ți se potrivește, atât ție, cât și bugetului.
Case din lemn

Construcțiile din lemn sunt unele dintre cele mai populare metode de construcție în Statele Unite ale Americii, dar și în multe părți din Europa. Și pentru un motiv bun. În cele mai multe cazuri, lemnul este ușor și permite construcția unei case rapid, fără bătăile de cap ale echipamentelor mari, care înghit bani pe bandă rulantă. Dar, la fel ca oricare alt material, și lemnul are avantaje și dezavantaje.

Avantajele caselor din lemn

- Se construiesc mai repede. Casele din lemn se construiesc mai repede decât cele din cărămidă. Nu doar că lemnul este mai ușor, dar în unele cazuri, case întregi pot fi construite în cadrul unei unități de producție și transferată la locul de construcție. Iar asta reduce considerabili timpii de construcție.
- Costuri eficiente. Alegerea lemnului ca material de construcție va fi o soluție cu 30% mai ieftină decât construcția din cărămidă.

Află care sunt avantajele și dezavantajele casei din lemn și cele ale casei din cărămidă pe casoteca.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "