Ce materiale să foloseşti şi să eviţi dacă ai animale de companie 

Să fii singurul/a din casă care iubeşte produsele de design poate deveni dificil. Nu toată lumea iubeşte scaunele vintage, covoarele din piele de vacă sau lustrele cu aspect modern. Dacă locuieşti doar tu în apartament e bine. Devine însă mai dificil să-i convingi pe cei care locuiesc cu tine să preţuiască aceste obiecte.

E destul de dificil să-i explici unui copil sau colegului de apartament că trebuie să fie atent. Dar e o misiune imposibilă atunci când ai un animal de companie. De aceea, CasoTeca îţi spune ce materiale să foloseşti şi să eviţi dacă ai animale de companie.

Adevărul este că atunci când ai un animal de companie, trebuie să faci faţă firelor de păr căzut sau zgârieturilor de pe mobilă. Există însă cinci materiale pe care le poţi folosi atunci când alegi noi produse pentru amenajarea casei. Iar dacă nu ai încă un animal de companie, atunci ia în calcul următoarele variante.

Ce materiale să foloseşti dacă ai animale de companie

Piele

Pielea este o alegere bună pentru persoanele care au animale de companie, deoarece blana şi parul nu se vor lipi de ea. Poţi îndepărta părul cu ajutorul aspiratorului şi să foloseşti un produs din comerţ pentru a întreţine canapeaua de piele, spre exemplu. Totuşi, trebuie să ştii că după un timp, pielea se zgârie, ceea ce nu e un lucru neapărat rău. Aceasta va căpăta o patină pe care unii oameni o consideră extraordinară. Dar dacă vrei ca o canapea de piele să fie ca nouă, atunci fă tot posibilul ca animalele de companie să nu se apropie de ea.

Microfibra

Microfibra sintetică nu se rupe sau se zgârie ușor. În plus, poţi elimina rapid părul acumulat cu o perie de scame sau chiar dacă îl ștergi cu mâinile. Cele mai multe pete pe produsele din microfibră se îndepărtează cu săpun şi apă.


Află care sunt materialele pe care le poți folosi și pe care trebuie să le eviți în casă dacă ai animale de companie pe casoteca.ro.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "