Cinci soluții pentru mai mult spațiu de depozitare în baie 

Să obții spațiu suplimentar de depozitare în oricare dintre camere este o misiune grea. Dar găsirea unor modalități pentru a aduce mai mult spațiu de stocare într-o baie poate fi chiar dificilă. Există, totuși, obiecte care te vor salva. CasoTeca îți prezintă cinci soluții pentru mai mult spațiu de depozitare în baie.

O scară decorativă

Este amuzant cum ceva atât de simplu precum o scară decorativă poate transforma întreaga baie. Dar acest lucru se poate întâmpla atunci când optezi  să folosești scara în loc de un suport banal pentru prosoape. Fie că găsești o scară la magazin sau vrei să meșterești tu una, scara este o modalitate elegantă de a crea mai mult spațiu de stocare în baie.

O bibliotecă mică

O bibliotecă compactă poate face minuni în aproape orice cameră, inclusiv în baia lipsită de spații de depozitare. Indiferent dacă este vorba de o mică bibliotecă deschisă sau cu uși, rafturile de bibliotecă reprezintă o modalitate de a aduce mai mult spațiu de depozitare în baie, fără să ocup prea mult spațiu. Alege bibliotecile cu dimensiuni mai mici, dar și care sunt mai înguste. Totul depinde cât de mare este baia. În plus, în acest fel vei transforma baia într-un loc elegant.


Descoperă modalitățile prin care poți obține mai mult spațiu în baie pe casoteca.ro

Credit foto: www.pexels.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "