Decorațiuni pentru casă din plante uscate 

Fie că aveți locuința amenajată în stil clasic, tradițional sau modern, decorațiunile pentru casă cu plante uscate vor reprezenta cu siguranță o idee originală pentru că florile aduc natura mai aproape de noi și creează o atmosferă plăcută.

Decorațiunile cu flori uscate se pot face chiar în propria casă fără să implice costuri, au un efect estetic deosebit, sunt destul de rezistente și nu în ultimul rând, ușor de întreținut. Cum se obțin flori uscate și aspectuoase? Florile se uscă înainte de a-și pierde petalele. Se pot lăsa fără apă chiar înainte de a începe să se ofilească pentru a-și păstra mai bine culoarea naturală.

Iată câteva idei de utilizare a plantelor uscate de încercat:

Decorarea unui perete cu plante uscate

Dacă aveți un perete simplu, anost în casă care are nevoie de înviorare, florile uscate pot fi răspunsul perfect la această problemă. Ele vor oferi un strop de viață în cameră și vor creea un mediu ambient plăcut pentru relaxare și destindere. O decorațiune foarte ieftină dar eficientă se poate realiza din buchețele de flori naturale. Pentru aceasta trebuie să puneți la uscat trei-patru buchete pe care le puteți așeza pe unul dintre pereții din bucătărie. În mod sigur vor da camerei un aspect plăcut și vor îndepărta și mirosurile neplăcute din încăpere.

Află mai multe detalii pe casoteca.ro.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "