Fă-ți curățenie în dulap! 8 lucruri de care trebuie să scapi! 

Dulapul tău este aglomerat cu tot felul de lucruri pe care le muți dintr-un colț în altul, la fiecare curățenie. A venit momentul să te desparți definitiv de unele dintre ele, așa că deschide ușile șifonierului și pregătește o cutie în care să pui tot ce nu îți mai este de folos!

Pijamalele găurite,vechi de un deceniu

Când arăți bine,te simți bine,indiferent de ocazie. Da,poți să arăți senzațional chiar și când te duci la culcare. Ce spui de o pereche de pijamale noi,pe măsura ta actuală,de mătase,în care să te relaxezi instantaneu? Deci,a venit clipa în care pijamalele din liceu părăsesc dulapul tău.

Rochia pe care ai purtat-o deja la șase nunți

Fie că cele câteva kilograme în plus te fac să arăți rău în rochia mult iubită,fie că ținuta ta de ocazii arată deja obosit,cel mai bine este să o donezi unei fete căreia îi este mai de folos.

Lacul de unghii uscat și machiajul expirat

De cât timp tot ocolești sticluțele cu lac de unghii uscat sau tubul de rimel de mult terminat? Tot ceea ce crezi că nu vei mai folosi veodată,tot ce ar putea face rău pielii tale,ar trebui să ajungă direct în coșul de gunoi sau la un centru de reciclare.

Lucruri de-ale ex-ului

Oricumte-a dezamăgit,de ce i-ai mai găzdui pijamalele?

Sutiene uzate

Cele mai multe sutiene își pierd forma și ar trebui să fie înlocuite după aproximativ un an. Deoarece un sutien bun,capabil să susțină greutatea sânilor,este extrem de important pentru frumusețea bustului tău,a venit momentul să faci curățenie printre sutiene. Trebuie să te simți confortabil și încrezătoare. Înlocuiește tot ce te face să te simți altfel.

Umerașe din sârmă,de la curățătoriile chimice

Umerașele pe care le obții gratuit nu sunt cele care îți vor trata hainele cu amabilitate. Pune hainele uscate și curate pe umerașe din plastic,astfel încât acestea să poată respira. Nu ar fi rău nici să investești în niște umerașe din lemn sau capitonate,cu bară pentru plierea pantalonilor și cu cleme pentru agățarea fustelor.

Puloverele care dau senzația de mâncărime

Pentru că puloverele sunt probabil cele mai voluminoase elemente din sertare,fă ordine în colecție la finalul fiecărui sezon,pentru a face loc pentru piese noi.

Tricourile gratuite

O colecție de tricouri ocupă o grămadă de spațiu și,probabil,nu îți vor lipsi atunci când vor dispărea din dulap. Pentru tricourile care într-adevăr au valoare sentimentală, ia in considerare transformarea lor:agață-le pe perete,fă din ele fețe de pernă sau chiar o pilotă.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei