Feng Shui pentru baie. Cum scapi de energiile negative din ea 

Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare şi exterioare, a spaţiului cu noi înşine. Cultura chineză deține secretul acestei armonii. Azi vom vorbi despre feng shui pentru baie și cum poți scăpa de energiile negative din ea.

Specialistul Salah Graine a explicat cum aplici cultura feng shui în baia ta. E important să le respecți pe toate! Baia este, în cultura chinezilor, o încăpere care poate influenta decisiv averea, faima sau sănătatea unui om.

Feng Shui pentru baie - energii negative

Baia are o reputație proastă în feng shui. Vine la pachet cu neîncredere și energii negative. Oamenii au considerat această încăpere un loc negativ și de aceea o construiau în afara casei sau cât mai departe de casă.

La unele popoare, acest obicei încă se păstrează. Specialistul Salah Graine susține că în baie se pierd banii și faima. Principiile feng shui spun că nu poți pune o baie în casă. Cu toate astea, oamenii o fac. Indicat ar fi ca, dacă îți ridici o casă, sa nu pui baia aproape de centrul locuinței. Cei care au poziţionat astfel baia pot pierde mulţi bani. Chiar şi sănătatea poate fi afectată grav.

Feng Shui pentru baie - capacul de la toaletă lăsat

Specialistul feng shui susține că baia trebuie să fie curata și comodă. Capacul de la toaletă trebuie să fie lăsat în permanență. Este şi o regulă de igienă pentru că în vas se adună mulţi microbi care pot fi pulverizaţi pe obiectele din jur (periuţe de dinţi, prosoape, halate şi altele).

De asemenea, uşa de la baie trebuie închisă. Salah Graine susține că această cameră nu trebuie construită lângă bucătărie sau uşa de la intrare. Orice defecţiune trebuie remediată urgent, mai ales scurgerile. Apa este una dintre energiile filozofiei Feng Shui.

Feng Shui pentru baie - vase de lut și plante

Pentru a atrage energii pozitive, poziționați un obiect de pământ în ea. Puteți pune un ghiveci din lut cu o floare frumoasă. Prosoapele trebuie să aibă culoarea aurie pentru a atrage abundența. Auriul contracarează orice efect de scurgere a averii.

Fereastra trebuie deschisă des şi mirosul din baie trebuie să să fie mereu plăcut. Puteți folosi plante pe care să le poziţionaţi în încăpere. Ajută la păstrarea energiei pozitive şi alungarea celei negative.

Feng Shui pentru baie - sfaturi

- Camera trebuie să aibă culori calde

- Ţineţi la îndemână şi folosiţi sarea de baie

Sursa: taifasuri.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "