Idei de tablouri pictate special pentru casa ta 

V-ați mutat în casă nouă sau stați mai demult acolo (mobilă deja aveți), dar nu ați decorat încă pereții? Casei voastre îi lipsește ceva! Ea nu trebuie să rămână așa! CasoTeca a stat de vorbă cu artistul plastic Norica Veșcă-Popescu, membru al Asociației Artiștilor Plastici din România, și vă dă câteva sfaturi de amenajări interioare cu tablouri, pentru că în opinia dumneaei, fiecare cameră trebuie să aibă elemente de decor pe pereți.

“Eu vă propun pentru camerele din locuință, tablourile mele pictate, iar pentru camera copilului, picturi/pereți sau tablouri special pictate pentru ei. Fiecărei camere i se potrivește unul sau mai multe stiluri din pictura mea. Veți vedea că se schimbă nu doar aspectul peretelui, ci tot aspectul locuinței, transformând un spațiu mohorât, într-unul vesel si primitor”, spune Norica Veșcă-Popescu.

Livingul

Pentru un living dintr-o casă modernă, tablourile pot  fi in culori contrastante, vii, spărgând astfel monotonia. Iar pe pereții unde nu e mobilă, neapărat picturile trebuie să aibă dimensiuni mari, dacă spațiul vă permite. În zona tv puteți face o compozitie din tablouri mai mici, înrămate sau nu.

Ca și teme, alegeți FLORI (orhidee, maci, magnolii) sau COMPOZIȚII ABSTRACTE, care pot completa stilul modernist, high-tech al livingului dvs. Se încearcă să se creeze o armonie între lucrările de pictură de pe pereți si ce mai aveți in jur (armonie cromatică, mare-mic). Există trucuri care pot mări vizual încăperea prin așezarea tablourilor/perete.

Dacă amânați acest lucru, (să fie prinse în perete), pot fi puse pe polițe, etajere, mai ales dacă au dimensiuni mici, alături de alte obiecte de decor. Orice variantă ați alege, ele vor completa aspectul livingului, transformându-l într-unul special, personalizat.


Descoperă tablourile pictate special pentru fiecare cameră din casă pe casoteca.ro.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "