Lenjerii din materiale răcoroase pentru zilele caniculare de vară 

În zilele caniculare de vară simți că cearceaful de pat se lipește de piele și nu poti dormi din cauza căldurii? Cumpără lenjerii din materiale naturale care elimină transpirația și lasă pielea să respire!

Lenjeriile de pat fabricate din materiale naturale „respiră” mult mai bine și previn disconfortul cauzat de transpirație față de amestecurile din fibre sintetice, fapt care este foarte important mai ales in sezonul cald.

Pentru o senzație de răcoare pe durata zilelor caniculare, selectează lenjerii în culori reci (albastru, verde sau turcoaz) și încearcă să folosești aceste 4 tipuri de lenjerii de la Casa G&D, care îți pot transforma patul într-o zonă răcoroasă! 

1. Lenjeriile din bumbac 100% 

Alege lenjerii românești din bumbac 100% deoarece, conform experților, acestea sunt cele mai răcoroase lenjerii absorbind transpirația, fiind rezistente și ușor de întreținut. Fibra naturală cea mai utilizată în industria textilă, bumbacul, oferă confort temic, absorbție sporită a umezelii și rezistență a țesăturii sale, astfel că lenjeriile 100% bumbac sunt o opțiune primordială în alegerea așternuturilor de calitate.

2. Lenjeriile din bumbac satinat 

Pentru un aspect plăcut al țesăturii și o senzație de răcoare, cumpără lenjerii din bumbac satinat! Oferă pielii o senzație de răcoare, sunt plăcute la atingere și au un aspect elegant. Țesătura folosită în confecționarea acestor lenjerii de pat este dublu satinată și antialergică. Bumbacul satinat are o textură fină și un design clasic sau modern, finețea lăsată de tratamentul de finisare la satinare eliminând orice urmă de puf de bumbac. Alături de lenjeriile clasice din bumbac, sunt cele mai răcoroase lenjerii de pat.

3. Lenjeriile din damasc (bumbac egiptean) 

Cumpără lenjerii din damasc satinat uni, în culori reci, pentru un aspect elegant al dormitorului și un somn odihnitor! Aceste lenjerii sunt confecționate dintr-un damasc fin, satinat, mercerizat și ranforizat, având un aspect lucios care le conferă eleganță, un grad ridicat de delicatețe la atingere, precum și rezistență la folosire și spălări repetate.

Bumbacul egiptean din damasc are un fir fin, oferind o versiune de lux a lenjeriei, cu o strălucire mătăsoasă, creat printr-o metodă specială de țesere și finisare, astfel că lenjeriile confecționate din acest tip de material sunt deosebit de moi, netede şi confortabile.  

Din aceste motive este tipul de lenjerie cel mai des folosit de hotelieri. 

4. Lenjeriile din bumbac și mătase 

Pentru un grad ridicat de confort, cumpără lenjerii de pat confecționate dintr-un amestec de bumbac și mătase. Pe piață există o mulțime de modele rafinate, cu broderii şi țesături bine alese, proiectate pentru a da un aer elegant dormitorului. Pe lângă designul foarte plăcut, aceste lenjerii sunt extrem de comode, fiind fabricate din materiale naturale, precum mătasea şi bumbacul. Aceste două materiale naturale oferă confort și eleganță: pe o parte au inserții de satin și broderii de mătase aplicate, iar pe partea cealaltă au bumbac 100%, sporind gradul de confort resimţit la atingerea corpului şi nu alunecă de pe pat.

Fiind un material natural, mătasea lasă corpul să respire, permițând schimbul de aer dintre corp și mediul exterior, astfel că așternuturile din mătase nu rețin transpirația și ajută corpul să își păstreze temperatura constantă.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "