Nu ai un somn odinitor? Lenjeriile de pat Casanewconcept te pot ajuta (P)



 

Ştiai cǎ una din trei persoane suferǎ de insomnie? Dar cǎ somnul insuficient predispune la îngrǎsare? Înainte sǎ începi sǎ iei pastile, mai bine verificǎ lenjeriile de pat. Ele pot îndemna la odihnǎ ṣi relaxare sau, din contrǎ, pot ţine somnul departe!

Iatǎ 5 tipuri de lenjerii de pat foarte confortabile din colectia Casa New Concept.

Avantajele unui somn bun

În timpul somnului,organismul uman îṣi reface forţele,iar creierul se odihneṣte pentru ca mai apoi sǎ poatǎ face fatǎ stresului si provocǎrilor zilnice. Un studiu realizat anul trecut de cercetǎtorii americani aratǎ,printre altele,cǎ somnul influenteazǎ cortexul prefrontal,implicat în autocontrol si creativitate,dar si cǎ persoanele care nu se odihnesc suficient tind sǎ facǎ alegeri pe care nu le analizeazǎ în profunzime. Aṣadar,iatǎ cât de important este sǎ dormim nu doar suficient,ci ṣi bine!

Dar de ce ai nevoie pentru a dormi bine? Multi vor spune ca de liniste si de intuneric,alţii,probabil,cǎ de o cinǎ lejerǎ,însǎ cercetǎrile recente aratǎ cǎ niste lenjerii de patconfortabile au o contribuţie esentialǎ atunci când vine vorba despre un somn odihnitor. De aceea,Casa New Concept a scos pe piatǎ o gamǎ largǎ de seturi de lenjerii de pat menite sǎ întretinǎ starea de bine si contribuie la relaxare si la recapǎtarea tonusului.

Vedete de marcǎ din România precum Gheorghe Turda,Roxana Visniuc, Fuego sau Emilia Ghinescu au testat aceste lenjerii de pat ṣi le recomandǎ cu cǎldurǎ

Cu sigurantǎ,cea dintâi caracteristicǎ la care te gândesti atunci când vine vorba despre o lenjerie de pat este cea legatǎ de calitatea materialului din care este fabricatǎ. Printre cele mai bine vandute se numarǎ cele din bumbac. Casa New Concept comercializeazǎ o gamǎ largǎ de astfel de produse realizate 100% din bumbac. Alege un set din ṣase piese foarte elegant,in culori vii,foarte atragǎtoare.

Iar dacǎ ţii la familia si la prietenii tǎi,un astfel de set de lenjerie de pat poate fi oricând un cadou excelent,mai ales ca lenjeriile din aceastǎ gamǎ sunt ambalate elegant intr-o cutie albǎ din carton,cu un imprimeu delicat,iar setul îl primesti împreunǎ cu o pungǎ realizatǎ din acelasi material,astfel ca îl poţi oferi în dar foarte usor.

Lenjerii de lux Jacquard

Dacǎ vrei un dormitor glam,în care sǎ resimti atmosfera unei încaperi cu adevarat luxoase precum cea din palatele regale,lenjeriile de pat Jacquard sunt o alegere excelentǎ. Vei adora finetea lor,iar somnul într-un pat îmbrǎcat în material cu insertii de satin va fi cu mult mai odihnitor decât ţi-ai fi imaginat. Fineţea ţesaturii îndeamnǎ la relaxare,iar când trupul ṣi mintea se aflǎ în echilibru,un somn odihnitor nu va face decât sǎ contribuie la starea ta de bine.

Lenjerii pentru copii

Dar ṣi cei mici trebuie sa doarmǎ cât mai bine,iar Casa New Concept a creat si o gamǎ de lenjerii de pat pentru copii. Realizate 100% din bumbac,acestea sunt foarte placute la atingere,dar sunt si antialergice. In plus,ele vin si într-o gamǎ variatǎ de modele si culori potrivite vârstei celor mici.

Profitǎ acum de reducerile de 50% din pret la o multime de produse disponibile pe site-ul www.casanewconcept.ro!

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "