Patru moduri simple prin care poţi aduce verdele în casă 

În cea mai mare parte, designul interior este exact ceea ce se spune că este. Un mod de a crea și de a aranja interiorul structurilor în care trăim și muncim pentru a fi confortabile. Dar și plăcute vizual și fizic. Iată patru moduri simple prin care poţi aduce verdele în casă.


Este interesant, și poate puțin ironic să observăm cât de mult din acest proces depinde de cantitatea de elemente din spaţiul exterior pe care le putem aduce la interior. Mobilierul din lemn, finisajele din piatră și chiar pieile de animale sunt bucăţele din natură pe care le putem adăuga în casă.  

De ce e bine să ai plante în casă

Dar dintre toate modurile diferite pe care le găsim pentru a fura puţin din natură, folosirea plantelor este cea mai benefică soluţie. Când vine vorba de amenajarea locuinţei sau a biroului, nu poţi subestima niciodată importanța de a avea plante ca parte a spațiului zilnic de locuit.

Există numeroase motive pentru a include o doză sănătoasă de plante în orice cameră a casei. Acestea sunt bune chiar şi pentru sănătatea ta şi a celor din jur. Dincolo de valoarea lor estetică, plantele reduc toxinele în aer și îmbunătățesc calitatea aerului. Beneficiile variază de la scăderea tensiunii arteriale, la energizarea minții. Numeroase studii științifice au demonstrat că plantele sunt deosebit de benefice pentru cei bolnavi. Acestea ajută la scăderea nivelului de stres în rândul pacienților pe termen lung. Iată patru moduri simple prin care poţi aduce verdele în casă.

Plante de podea

Unul dintre cele mai bune lucruri despre plante este versatilitatea pe care o oferă în termeni de mărime. Ele pot fi destul de mici pentru a accentua un birou mic sau rafturi mici, deschise, sau pot fi suficient de mari pentru a-ţi ordona spațiul. Iar dacă ai o cameră care are puțin verde și prea mult spațiu gol, o plantă de podea poate fi soluția potrivită. Deci, aruncă o privire prin casă. Data viitoare când observi că ai un colț gol și spațiul nu se simte complet, este posibil să nu fie nevoie să îl încarci cu mai mult mobilier.


Vezi cum poți decora apartamentul cu plante pe casoteca.ro


Credit foto: www.gardenista.comS-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "