Produse din casa ta care cauzează cancer 

Anumite produse din casă pe care le folosești în mod constant sunt potențiali factori de risc în declanșarea tumorilor canceroase. Află despre ce este vorba și cum îți poți reduce la minimum riscul de a suferi de cancer.

Produsele de împrospătare a aerului

Multe dintre produsele de împrospătare a aerului conțin compuși organici periculoși și toxici pentru organism,precum ftalați. Aceștia cresc riscul apariției tumorilor canceroase. Pentru a da un miros plăcut casei tale,poți folosi în locul acestor produse toxice,uleiuri esențiale.
 

Lumânările parfumate

Peste 40% dintre lumânările parfumate conțin substanțe toxice pentru organism,din cauză că sunt realizate din ceară de parafină,iar fitilurile,în timp ce ard,emană compuși periculoși precum toluen sau benzen. Cercetătorii americani subliniază faptul că lumânările pe bază de parafină sunt toxice din cauză că ele nu ajung să ardă la o temperatură destul de mare pentru a putea distruge moleculele periculoase produse de acestea.

Dacă vrei să-ți parfumezi casa sau să creezi un ambient plăcut,însă în același timp îți dorești să ai grijă de sănătatea ta,folosește lumânări din ceară de albină cu fitil din bumbac.  
 

Perdelele de duș

Perdelele de duș din plastic elimină substanțe chimice în timpul dușului,din cauza aburilor care intră în contact cu materialul. Compușii eliminați care se numesc chimicale organice volatile duc,în timp,la apariția cancerului.
 

Șampoanele

Majoritatea sampoanelor care se găsesc în comerț sunt pline de chimicale care decșanșează dereglări hormonale ce pot duce ulterior la dezvoltarea tumorilor canceroase.
 

Antiperspirantele și deodorantele

Pe lângă faptul că abundă și ele în substanțe periculoase pentru corp,antiperspirantele și deodorantele favorizează și absorbția chimicalelelor din jur cel puțin 4 ore de când au fost folosite.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "