Cele mai frumoase idei de paturi supraetajate pentru copii 
Camerele mici ale apartamentelor din România nu ne permit să aveam prea mult spaţiu. De aceea, familiile cu mai mult de doi copii care locuiesc în apartamente mici, pot aranja pentru copii paturi supraetajate. Iată cele mai frumoase idei de paturi supraetajate pentru copii.
Soluţia este una practică pentru familiile numeroase care locuiesc în spaţii mici. Paturile supraetajate te ajută să salvezi din spaţiu şi să nu aglomerezi o cameră mică prea mult. Ştim că cei mici au nevoie de spaţiu nu doar pentru a se juca,ci şi pentru a se dezvolta frumos. De aceea,trebuie să le punem la dispoziţie un mediu care să le strârneasă creativitatea şi imaginaţia.
 

Soluţie şi pentru casele de vacanţă

 
Dar,paturile supraetajate nu sunt o soluţie doar pentru cei cu familii numeroase. Acestea sunt potrivite chiar şi pentru casele de vacanţă,mai ales dacă îţi inviţi familia sau prietenii la sfârşit de săptămână.
 
Paturile suprapuse pot să aibă o tematică anume,să fie interactive pentru copii şi să aibă un design simplu,frumos şi de efect.
 
Dacă nu te-ai gândit la această soluţie până acum,CasoTeca a selectat câteva idei pentru tine. Ca să ai de unde să te inspiri. Asta dacă îţi doreşti ceva mai mult decât banalele cadre de lemn comercializate în magazine.
 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei