Cum îl surprinzi pe cel mic de Paște? (P) 

Probabil ai pregătit deja lista cu bucatele pe care le vei așeza pe masă cu ocazia Sărbatorilor de Pasșe și te-ai gândit ce cadouri să cumperi celor dragi. Printre aceștia se numără cu siguranță și copilul tău pe care de cele mai multe ori trebuie să îl surprinzi, fiind cât mai creativ atunci când îi alegi cadourile. 

Renunță la obișnuitul coș cu dulciuri și alege pentru el ceva mai original,care să îl facă să sară în sus de bucurie.

Mai jos îți prezentăm 5 idei de cadouri speciale pentru cel mic:

Jucării

Jucăriile sunt cea mai la îndemână opțiune atunci când vine vorba de alegerea cadoului pentru copilul tău. Știi că nu ai cum să dai greș cu această variantă,indiferent de ce ai alege,jucăriile sunt cele care îi distrează cel mai mult pe copii. Dăruiește-i o jucărie potrivită vârstei lui,care să contribuie la creșterea sa intelectuală și creativă. Aceasta nu doar ca îl va ține ocupat,dar îl va ajuta sa învețe lucruri noi și interesante,iar tu te poți implica în jocurile lui,luând parte la dezvoltarea sa.

Un birou

Fie ca este primul său birou,fie că vrei să îl înlocuiești,acesta va fi încântat de noua piesă de mobilier din camera sa. Se va așeza cu mai multă plăcere și chiar va putea să fie mai concentrat,acordând mai multă atenție temelor pentru școală.

O călătorie

În cazul în care te decizi împreună cu familia că vreți să vă petreceți Paștele într-un alt oraș sau o altă țară,îl poți implica și pe cel mic în alegerea destinației. Astfel,va ști că vacanța va avea loc acolo unde el și-a dorit. O altă variantă o reprezintă organizarea unui weekend într-un loc pe care el dorește să îl vadă.

Îmbrăcăminte

Hainele pentru copii sunt cel mai util cadou pe care îl poți face celui mic pentru că le va întrebuința pentru o perioadă mai lungă de timp și se va putea implica în asortarea pieselor și crearea propriilor ținute.

Mâncarea sa favorită

Pentru cei mai mulți copii,mâncarea favorită este reprezentată de cartofi prăjiți și pizza. După o masă plină și copioasă cu bucate tipice Sărbătorilor Pascale,îi poți oferi celui mic surpriza de a mânca una dintre mâncărurile sale preferate. 

Sursă foto: www.realsimple.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "