Top 5 jucării de zăpadă pentru copii (P) 

Jucăriile pentru zăpadă sunt principala atracţie pentru copii în sezonul de iarnă. Dacă jucăriile de interior pot fi folosite oricând, jucăriile de iarnă pentru exterior sunt puse în funcţiune doar atunci când ninge.

De la săniuţă şi schiuri şi până la patinele de gheaţă pentru începători,activităţile şi sporturile de iarnă oferă o mulţime de satisfacţii celor mici. Iată top 5 jucării de zăpadă preferate de copii în sezonul alb.

Săniuţa cu mâner şi săculeţ din lână

O astfel de săniuţă poate fi împinsă de către părinţi cu ajutorul unui mâner,iar când copilul creşte şi merge singur pe pârtie,se detaşează de la sanie spătarul şi mânerul. În această situaţie,copilul se da pe derdeluş singur,împreună cu amicii săi de joacă. Pentru confortul termic al copiilor mici,săniuţa prevăzută cu un sac impermeabil din lână este ideală pentru zilele geroase.

Săniuţa cu volan şi claxon pentru pârtiile de schi şi săniuş

Ideală pentru copiii de la 4 ani în sus,săniuţa cu volan oferă stabilitate şi siguranţă în timpul jocului. Cu un design similar cu al unei maşini de formula 1,această săniuţă din plastic prinde viteză pe derdeluş  şi este dotată cu volan,claxon şi nişă pentru genunchi. Designul său ultramodern şi formula sa unică de alunecare,îi conferă proprietăţi excepţionale de viraj,indiferent de înălţimea stratului de zăpadă.

Dacă vrei să oferi copilului tău în această iarnă o sanie uşor de manevrat,ideală pentru toate pârtiile de schi şi săniuş,săniuţa Bobby Bob de la magazinul online din Bucureşti va fi preferată micuţului tău încă din prima zi de zăpadă. Sau poți alege una din lista următoare de săniuțe pentru copii.

Schiuri copii

Distractive pentru vacanţa de iarnă sunt şi schiurile de copii. Indiferent de marca aleasă,singurul lucru important la achiziţionarea unei perechi de schiuri pentru copiii mai mici de opt ani este lungimea schiurilor. Aceasta trebuie să vină până la scobitura de la baza gâtului,la nivelul claviculei. Schiurile de copii sunt articole sportive pentru iarnă şi se găsesc la orice magazine de schiuri. O dată ce vrei să-ţi înveți copilul să schieze,prima lecţie pe care trebuie să o înveţe micuţul tău este legată de echilibru,iar apoi totul vine de la sine.

Patine gheaţă pentru copii

Patinajul este un sport de iarnă care se practică în orice sezon,de aceea o pereche de patine destinată micilor artişti pe gheaţă este o surpriză plăcută pentru orice copil pasionat de patinaj. Pentru a cumpără o pereche de patine potrivite pentru începători,alege patine reglabile pe patru măsuri cu lamă din oţel carbon pentru o performanţă sporită şi o durabilitate mai mare. Astfel de patine oferă un bun suport lateral,dar şi posibilitatea de a flexa piciorul.

Pentru un confort maxim,înainte de a cumpăra o pereche de patine pentru copii,măsoară lungimea tălpii piciorului cu patinele alese. Dacă patinele sunt cu 5-10 mm mai mari decât talpa piciorului celui mic,atunci vor fi confortabile chiar şi după câteva ore de mers.

Snowwboard copii

Dacă placă de surfing folosită vara a devenit din ce în ce mai la modă în rândul copiilor,snowboard-ul este o activitate de iarnă cu mulţi fani. Mai uşor de învăţat decât schiul,copiii pot fi iniţiaţi în tainele snowboard-ului pe o pârtie de schi sau pe derdeluş. Pentru că cel mic să practice acest sport,este nevoie de o placă de snowboard pentru începători şi de zăpadă.

Indiferent ce jucării de zăpadă alegi pentru micuţul tău în această iarnă,asigură-te că achiziţionezi ceva care să-i placă,să fie potrivit pentru vârstă lui şi să nu fie periculos.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "