Vrei să rămâi însărcinată? Trucuri cu care mergi la sigur 

Îţi doreşti un copil, însă nu reuşeşti să rămâi însărcinată? V-ați făcut analizele și niciunul dintre voi nu are probleme cu fertilitatea. Nu-ți face griji! Am aflat câteva trucuri care cu siguranţă te vor ajuta.

Tot ce ai încercat până acum în materie de metode de sporire a fertilităţii s-au dovedit a fi doar mituri? Există nişte reguli care nu te vor dezamăgi.

Când să renunți la pilule

Dacă ai renunţat la anticoncepţionale şi îţi doreşti ca imediat bebeluşul mult visat să apară,trebuie să ştii ca abia după 6 luni este recomandat sa rămâi însărcinată. Astfel vei evita orice riscuri asupra fătului şi vei putea fi sigură că nu vor exista complicaţii.

Ia vitamine pentru fertilitate

Pentru sporirea fertilităţii,dar şi pentru protejarea fătului pe timpul sarcinii este bine să consumi cât mai multe alimente bogate în vitamine. Pentru bărbaţi este recomandată vitamina C. Aceasta va împiedica celulele care formează sperma să se lipească unele de altele şi,în felul acesta,favorizează ajungerea spermatozoizilor la ovul.

Dacă la bărbaţi ajută,pentru femei nu este indicată în doze mari,deoarece vitamina C va usca secreţiile din vagin,lucru care îngreunează mobilitatea spermatozoizilor către ovul. Altă viatmină care este benefică fertilităţii este vitamina E. Acesta se ia,însă,numai la recomandarea doctorului,deşi are un rol foarte important în procesul de fertilitate.

Fă sex des

Dacă îţi doreşti cu adevărat un copil,trebuie să te străduieşti. Astfel dacă faci sex în mod regulat cu siguranţă crești șansele de a rămâne însărcinată,mai ales că vei nimeri perioada în care eşti fertilă. Specialiştii spun că ai şanse mai mari să rămâi însărcinată dacă faci sex în fiecare zi în perioada apropiată apariţiei ovulaţiei.

Aşează-ţi o pernă sub bazin după fiecare contact sexual

Dupa contactul sexual medicii recomandă să rămâi în poziţie culcată cam 25-30 minute cu o pernă sub bazin şi picioarele în sus. Este adevarat că dacă reuşeşti să menţii mai mult timp sperma în vagin,şansele ca un spermatozoid să fecundeze ovulul cresc,dar nu este o condiţie obligatorie.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei