4 motive pentru care femeile cu parteneri neatrăgători sunt mai fericite 

Când te îndrăgostești, persoana pe care ai ales-o ți se pare cea mai atractivă și mai bună dintre toate. Totuși, cu timpul începi să cunoști și alți oameni și, fără să îți propui, faci diferențe la nivelul subconștientului. Un studiu recent arată că femeile care își aleg parteneri de viață mai puțin atrăgători sunt fericite mai mult timp. De ce? Iată mai jos câteva explicații. 

Nu ai motive de gelozie

Poate că natura nu l-a înzestrat cu trăsături fizice deosebite sau poate că așa neatrăgător îl vezi doar tu, cu timpul. Totuși, acesta nu e un motiv să fii tristă, ci din contră! Dacă ești alături de o persoană care nu prezintă interes pentru majoritatea femeilor, înseamnă că nu vei avea niciodată discuții pe tema geloziei sau, mai rău, a înșelatului. Deci, poți răsufla ușurată că iubitul este numai al tău.

Acorzi mai multă atenție interiorului

Dacă iubești cu adevărat, aspectul fizic nu trebuie să îți dicteze sentimentele. Prin urmare, vei fi mai atentă la ce fel de suflet are persoana de lângă tine, cum se comportă și ce principii de viață are. Dacă toate acestea se potrivesc cu ale tale și, pe deasupra, mai are și calități nenumărate, înseamnă că ți-ai găsit sufletul-pereche.

Ești o prioritate pentru el

Ce e mai frumos decât atunci când vezi că bărbatul de lângă tine te respectă pentru ceea ce ești și te pune mereu pe primul loc, chiar și înaintea propriei persoane? Pe de altă parte, cu cât un bărbat va fi mai preocupat de aspectul său fizic și de modul prin care poate deveni cuceritor, cu atât mai mult va uita de tine și va începe să te trateze cu indiferență.

Nu te simți mai prejos

E normal să devii nefericită atunci când partenerul tău arată ca un model și tu ai acumulat câteva kilograme de care nu reușești să mai scapi. În situația de față, intervine stima de sine, care va fi din ce în ce mai scăzută dacă te gândești că există riscul să nu te mai iubească sau să își găsească pe altcineva. În schimb, dacă iubitul tău nu excelează la capitolul frumusețe, nici tu nu ar trebui să te simți inferioară, ci din contră, să vă iubiți reciproc pentru ceea ce sunteți. Poate tu ești Frumoasa și el este Bestia, dar amândoi aveți sentimente pe care nu le puteți nega.

Sursă foto: mediastinger.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "