5 compromisuri pe care să nu le accepți pentru un bărbat 

Orice femeie își dorește o relație fericită. Însă, uneori, are tendința să fie ea cea care își asumă rolul bărbatului în relație și își sacrifică fericirea pentru partener. Iată ce nu ar trebui să faci pentru iubitul tău!

Să-I rezolvi toate problemele

Chiar dacă partenerul tău are probleme financiare sau de serviciu,asta nu înseamnă că trebuie să-l salvezi de toate neplăcerile. În acest fel,vei avea lângă tine un bărbat indecis și neajutorat căruia îi va fi frică să își asume responsabilitățile. Nu te poți ocupa de toate nemulțumirile lui.

Să renunți la prieteni și carieră

Doar pentru că ți-ai găsit marea dragoste,asta nu înseamnă că trebuie să-i uiți pe oamenii care ți-au fost alături ani de zile sau să faci compromisuri profesionale. Dacă vei renunța la celelalte aspecte importante din viața ta pentru a te concentra strict perelațiacu iubitul tău,există riscul ca mai târziu el să-și piardă interesul față de tine. Cu cât vei avea o viață socială activă,cu atât el te va aprecia mai mult.

Să-i faci cadouri scumpe

Este frumos să vă faceți cadouri reciproc,dar cel mai bine ar fi să fie de aceeași valoare. Îl vei face să se simtă ciudat și orgoliul său va fi afectat dacă îi vei dărui lucruri materiale scumpe pe care el nu și le poate permite.

Cirește și:Lucrurile de netolerat într-o relație

Să-ți schimbi înfățișarea

Este firesc ca orice femeie să-și dorească să arate perfect pentru bărbatul pe care îl iubește. Dar dacă iubitultău îți cere să faci schimbări radicale de look,înseamnă că nu te apreciază cu adevărat. Pe de altă parte,în cazul în care îți sugerează o schimbare pe care ai putea să o accepți ușor,nu-l refuza doar ca să nu-i faci pe plac. Acest lucru poate face ca legătura dintre voi să fie mai strânsă.

Să fii umărul pe care plânge

Spre deosebire de femei,bărbații nu se îndrăgostesc de fetele care îi compătimesc. Dacă ești alături de el emoțional și spiritual,asta nu înseamnă că relația voastră va deveni mai putenică. O femeie înțeleaptă îl sprijină și îl inspiră pe partenerul ei pentru a-și atinge obiectivele. Acesta este unul dintre secretele unei relații fericite și de durată.

Citește și:Comunicarea. Trucul pentru o relație de durată

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei