5 dintre cele mai bune poziții sexuale care garantează orgasmul 

Vă numărați printre cuplurile care alternează între două sau trei poziții sexuale? Condimentați-vă viața sexuală, punând în aplicare câteva poziții care facilitează orgasmul.

 Pe masă 

Acesta este o poziție sexuală pe care o puteți încerca în afara dormitorului. Aveți nevoie de o suprafață plană,cum sunt masa din camera de zi și masa de billiard. Așază-te cu spatele pe suprafața plană și ridică-ți picioarele la 90 de grade. Roagă-ți partenerul să se aplece asupra ta și să se miște înainte și înapoi.

Citește și:De ce să faci sex cât mai des

 Lingură

Aceasta este o pozițieideala pentru mementele când sunteți foarte obosiți,mai ales că partenerul poate să-ți șoptească dulcegării în ureche. Stai pe pat,pe o parte,cu spatele la partener. Ghemuiește-ți genunchii și mișcă-ți bazinul din față în spate. Pentru o penetraremai adâncă,roagă-ți partenerul să-și ridice unul dintre picioare.

 Pe scaun 

Această poziție sexuală necesită utilizarea unui scaun fără spătar. Partenerul trebuie să stea pe scaun cu picioarele lipite. Desfă-ți picioarele și așază-te în poala lui. Dacă picioarele tale nu ating podeaua,poartă niște încălțări stiletos ... o să vezi că o să-i placă!

Citește și:Trucuri pentru sex în 5 minute

 Quickie 

Aceasta este poziția perfectă pentru un sex rapid,mai ales dacă porți fustă sau rochie. Urcă-te pe o suprafață plană (blatul din bucătărie,mașina de spălat etc.). Important este să fii la aceeași înălțime cu pelvisul. Partenerul stă în fața ta,iar tu-ți înfășori picioarele în jurul lui.

Lotus

Așază-te în mijlocul patului,față în față cu partenerul. El trebuie să stea în șezut cu picioarele turcește,iar tu cuprinde-i talia cu picioarele. Mişcările pe care tu le faci vor stimula punctual G şi clitorisul. Poziția este incitantă şi pentru bărbat,care se va bucura de o „privelişte“ frumoasă.

Credit foto:www.mariefranceasia.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei