Idei de activitați pe care le poți face cu iubitul tău în timpul verii 

Toată lumea încearcă să se adopostească într-un loc cu aer condiționat în zilele toride de vară, însă seara, când e mai răcoare, poți face multe activități. Iată cum să îți petreci timpul liber alături de partener!

Cinema în aer liber

Dacă vreți să vedeți împreună un film, dar seara este prea plăcut afară ca să mergeți într-un centru comercial, atunci puteți să optați pentru un loc unde se difuzează filme în aer liber. Atât în București, cât și în alte orașe se poiectează filme consacrate ale artei cinematografice la terase, în parcuri sau grădini.

Concerte

Vara este perioada în care au loc cele mai multe festivaluri de muzică și concerte. Poți să-i propui iubitului tău să mergeți împreună la spectacolul trupei voastre preferate sau să căutați împreună terase unde există un band care întreține atmosfera

O noapte în cort

În general, excursiile cu cortul necesită o pregătire temeinică dinainte, însă dacă mergi cu partenerul tău doar pentru o noapte nu trebuie să te complici. Tot ce ai nevoie este de un cort, haine călduroase, hrană și băutură și o brichetă pentru a aprinde focul.

Picnic la iarbă verde

Cina în aer liber nu presupune un mic efort, dar este foarte romantică. Ia o pătură, fructe și un vin bun și admirați apusul. Vă veți destinde și veți petrece timp de calitate împreună.
 


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Gomajul potrivit fiecărui tip de ten-nr.12(490)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei      

12 luni - 91 lei

" "