5 lucruri pe care femeile vor să le audă de la partener! 

Dacă există un lucru care a ținut întotdeauna de bărbați când îi întrebi despre femei, acesta e că trebuie să-și imagineze ce le place să audă. Majoritatea bărbaților ar fi de acord că, atunci când vine vorba de complimente dulci, femeile nu pot fi mulțumite așa ușor. Cu cât le spui mai multe, cu atât vor să audă  mai multe.

Iată ce le place femeilor să audă de la partenerii lor:

1. Arăți foarte bine

Fie că este vorba despre aspect,ținută,profesionalismul de la locul de muncă sau abilitățile culinare,o femeie trebuie să audă acest lucru măcar o dată pe săptămână. Pur și simplu,acest mic compliment ne face să ne simțim mai bine și să nu ne pierdem încrederea în noi.

Dr. Sushma Dayal,un psiholog clinic,spune că,"Fiecare dintre noi vrea să primească complimente, deoarece acestea îmbunătățeșc imaginea de sine, ne ajută să scăpăm de inhibiții, acționează ca o motivație și ne ajută să ne sporim personalitatea."

2. Vei fi o mamă bună

Cele mai multe femei așteaptă cu nerăbdare să aibă copii,dar tind să se îndoiască atunci când vine vorba dacă va fi o mamă bună.

" Este important să îi spui unei femei că va fi o mamă bună și că are calități materne, cum sunt compasiunea și rezistența. Acest lucru îi va crește încrederea în sine și va fi pregătită pentru noul rol" spune Dr. Sushma.

3. Vrei să-ți petreci viața alături de mine?

Cele mai multe femei tind să fie sensibile și prin această întrebare,sunt obligate să se gândească mai mult la deciziile pe care le vor lua în viitorul apropiat. Prin acest compliment,partenerulva afirma că este nerăbdător să petreacă toată viațaalături de tine.

„Cred că acestă întrebare este cea mai dificilă pentru o femeie. Este o întrebare foarte importantă și înseamnă a-i cere un angajament pe termen lung. În plus,este important să fii sigură înainte de a-i da un răspuns," adaugă Archana.

4. Sunt norocos că te am!

Spune-i că ea este singura pentru tine. Dacă nu ai fi apărut în viața lui, probabil ar fi fost mai singur. Femeilor le place să fie cu bărbați, care sunt gentlmeni și știu cum să se poarte cu ele.

"Spunându-i unei femei ca ea este farmecul tău norocos este un mod sigur de a o răsfăța. Astfel aceasta simte că este acceptată,dar și că partenerul îi este recunoscător pentru prezența ei,fiind gândul cel mai plăcut pentru orice femeie ", adaugă Manmeet.

5. Te iubesc!

Pentru orice femeie, aceste trei cuvinte magice au o mare importanță. În plus, dacă-i spui în locul potrivit și la momentul potrivit, când se așteaptă mai puțin, acest lucru o va face să te iubească și mai mult.

"Nu este nimic mai plăcut pentru o femeie decât să audă de la partenerul ei că o iubește și de multe ori nu contează dacă o spune prin acțiuni sau prin viu grai. Este foarte important să spunem ceea ce simțim pentru a păstra romantismul în viață”,spune Manmeet.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "