5 lucruri pe care nu le știai despre penisul lui 

Crezi că știi totul despre organul genital masculin și că nu mai ai ce să afli? Te înșeli! Am făcut o listă cu câteva lucruri inedite despre penis care te vor surpinde!

Sănătatea fizică și un penis sănătos merg mână-n-mână

Dacă partenerul de viață și-a schimbat obiceiurile,analizeză-i stilul său de viață. Doarme puține ore pe noapte sau a luat în greutate? Bărbații care sunt mai grași tind să aibă un nivel de testosteron mai mic,care contribuie la disfuncția erectilă. Totodată,lipsa somnului sau a exercițiilor fizice pot,de asemenea,cauza disfuncții erectile.

Mărimea contează ... pentru bărbați

Potrivit urologului Harry Fisch,penisul unui om de înălțime medie măsoară 3 cm lungime,atunci când nu este în erecție și ajunge să atingă între 4,5 și 6,5 centimetri lungime,când se află în erecție. Studii recente au descoperit că mulți bărbați sunt stresați de dimensiunea penisului lor,indiferent de cât de mare este acesta.


Citește și:

5 „sex-erciții” pentru performanțe sexuale mai bune

Cum reînvii apetitul sexual


Sperma are puține calorii

Materialul seminal este compus din acid citric,aminoacizi,fructoză,enzime și apă,potrivit medicului urolog Harry Fisch. O linguriță cu spermă are doar 36 de calorii!

Este mai flexibil decât crezi

Un studiu realizat în 2002 de cercetătorii de la Universitatea din Stanford,ce  a analizat cuplurile care fac sex sub un RMN,a ajuns la concluzia că penisul are forma unui bumerang,atunci când se află în interiorul vaginului.

Țigările pot opri creșterea penisului

Potrivit unui studiu,bărbații care fumează au erecții mai slabe,față de cei care nu au acest viciu. Medicul urolog Harry Fisch spune că acest lucru se întâmplă deoarece fumatul contractă vasele de sânge,ceea ce face ca fluxul de sânge să nu ajungă la capacitatea maximă. Rezultatul:o erecțieslabă.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "