5 lucruri pe care nu le știai despre sex 

Chiar dacă ai o experiență sexuală vastă, întotdeauna există noi lucruri pe care le poți învăța în materie de sex. Multe dintre ele îți pot îmbunătăți viața sexuală. Iată de ce să ții cont.

Te poate face să te simți mai bine când îți este rău

Studiile arată că orgasmul întărește sistemul imunitar. Așadar,în cazul în care te confrunți cu o răceală,nu ar trebui să spui pas „partidelor amoroase” în perioada de convalescență.


Citește și:

Cum se modifică dorința sexuală în funcție de vârstă

5 afecțiuni care-ți distrug viața sexuală


Lubrifiantul îți asigură mai multă plăcere

Dacă nu reușești să te lubrifiezi pe cale naturală,folosește cu încredere un lubrifiant pe bază de apă. Un studiu realizat la o universitate din Indiana arată că persoanele care folosesc lubrifiant ajung mai repede la orgasm.

În ceea ce privește lubrifiantul,poți opta și pentru uleiul de cocos. Acesta este non-iritant,are proprietăți antifungice și rezistă chiar mai mult decât un lubrifiant din comerț.

Folosirea prezervativului nu înseamnă automat mai puțină plăcere

Folosirea prezervativului nu este un impediment în obținerea unui orgasm intens,potrivit studiilor efectuate de-al lungul timpului. Specialiștii susțin că femeile și bărbații simt aceeași plăcere și când folosesc prezervativ și când renunță la el.

Poți avea orgasm prin stimularea sânilor

Stimularea sfârcurilor determină eliberarea oxitocinei în corp,un hormone care poate duce la apariția contracțiilor uterine și vaginale,declanșând astfel orgasmul.

Sexul constant reglează ciclul menstrual

În cazul în care ai tulburări menstruale,ar trebui să treci pe lista tratamentelor eficiente – sexul. Cercetătorii de la Universitățile Stanford și Columbia susțin că femeile care fac sex de cel puțin o dată pe săptămână au menstre mai regulate și mai puțin dureroase.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "