5 motive pentru care trebuie să dormi dezbrăcată în fiecare noapte 

Specialiștii și-au spus cuvântul! Cel mai bun somn de noapte este în pielea goală. Acest pas te poate ajuta să devii părinte mai uşor, să te odihneşti mult mai bine şi să scapi de kilograme. În plus, pielea ta va arăta mai bine. Îți prezentăm 5 motive pentru care trebuie să dormi dezbrăcată în fiecare noapte:

1. Vaginul va fi mai sănătos

Cercetătorii de la Universitatea din California susțin că lenjeria intimă favorizează apariția unor bacterii. Dacă renunți la lenjeria întimă, vaginul se va aerisi și bacteriile nu își vor mai face simțită prezența.

2. Rămâi ușor însărcinată

Conform unui studiu făcut de finlandezi, dacă testiculele bărbaţilor sunt prea calde, calitatea spermei are de suferit. Urologul Brian Steixner din Atlanta susține că dormitul în lenjerie măreşte posibilitatea de iritaţie sau infecţie în zona genitală. Este un semn de infertilitate. E indicat ca și partenerul tău să doarmă fără lenjerie intimă.

3. Pielea va arăta mai bine

O saltea de calitate, fără materiale artificiale, ajută circulația să fie mai bună. Lenjeria intimă de calitate și o saltea bună ajută pielea să se regenereze și să respire. Nivelul de colagen creşte în timpul nopţii, iar pielea capătă o strălucire aparte dimineaţa.

4. Slăbești repede

Corpul uman are două tipuri de grăsime: albă și maro. Cea maro generează căldură și ajută la arderea caloriilor în timpul nopții. Studiul a fost realizat în 2014, pe 5 bărbați. Au dormit într-un dormitor cu temperaturi variabile și cel cu temperatura mai scăzută a slăbit. O temperatură scăzută stimulează arderile caloriilor cu 30%.

5. Te odihnești mai bine

Oamenii au tendinţa de a se odihni mai bine când temperatura este mai scăzută. Temperatura corpului se schimbă în timpul somnului, nivelul de cortizol scade, iar cel al melatoninei creşte. De aceea când ți-e cald nu poți să dormi.

Pe scurt, cel mai bine este să domi fără lenjerie intimă, iarna, dar mai ales vara.

Sursa: csid.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "