5 pași pentru a atinge orgasmul 

Visul oricărei femei este ca fiecare act sexual să se termine cu un orgasm. Și cum lucrurile nu stau așa în realitate, iată ce trebuie să faci pentru a atinge mai ușor orgasmul!

Practica,cheia învățăturii

Aproape jumătate dintre femei au parte de orgasm dacă-şi cunosc mai bine trupul,și mai ales zonele erogene. În acest mod îi vei putea spune partenerului ce trebuie să facă pentru a atinge noi culmi ale plăcerii.

Nu uita de preludiu

Pasiunea este atât de mare încât de cele mai multe ori ajungeți direct în pat? Ei bine,înainte de a da frâu liber pasiunii este bine să aveți parte și de preludiu. O cină romantică,un pahar de vin și puțină conversație te vor introduce în atmosfera unei nopți speciale,în care artificiile nu vor lipsi din dormitor.

Pășește în lumea fanteziilor

Orice femeie are măcar o fantezie sexuală,iar dacă vrei să ai parte de orgasmca în filme,este timpul să o pui în practică. Ai grijă doar să ai la dispoziție timpul necesar și să nu fie nimeni prin preajmă care să vă deranjeze.

Fă în mod regulat exerciții Kegel

Aceste exerciții sunt ideale pentru cele care vor să-și poată controla mușchii pelvieni. Trebuie să-ți încordezii mușchii timp de 15 minute pe zi. Rezultatele nu se vor lăsa așteptate și vei vedea că vei avea parte de orgasm mult mai des.

Femeia,mereu deasupra

Anumite poziții sexuale garantează atingerea orgasmului cu mai multă ușurință de către femei. Una dintre acestea este cea în care femeia este deasupra partenerului,deoarece astfel aceasta poate controla unghiul de penetrare și punctul G va fi stimulat mai ușor.


Citește și:

Cum să ai un orgasm intens

Sfaturi pentru a atinge rapid orgasmul


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei