5 poziții sexuale pe care bărbații le adoră 

Vrei să ai o viață sexuală mai condimentată? Vezi care sunt pozițiile pe care bărbații le adoră. În definitiv, relații intime sunt despre iubire și intimidate, despre încredere și plăcere.

1. Femeia deasupra

Întreabă-ți iubitul ce îl înebunește cel mai tare în dormitor și sigur îți va spune că imaginea ta goală este cea care îl excită de fiecare dată. Facem pariu. Această poziție sexy te pune în postura de conducător și exact așa vrea și el să te vadă. Astfel,în timp ce tu ai libertatea de a decide ritmul și intensitatea contactului,el poate explora fiecare părticică din corpul tău. Bonus? Are cea mai plăcută priveliște la care poate spera un tip.

Citește și:4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde

2. Misionarul

Poziția,deși cea mai comună în dormitor,este printre cele mai apreciate de bărbați,deoarece le permite să dețină controlul total,în timp ce sunteți încă foarte intimi. Șoldurile tale sunt libere să se miște în ritmul stabilit de ambii,fără cuvinte,iar buzele și privirile sunt suficient de aproape încât să iasă cu scântei. Sexul de calitate este ca o conversație,iar poziția misionarului vă permite să comunicați prin intermediul corpului vostru.

3. Cowgirl invers

Această variație care permite femeii să dețină controlul îi oferă lui posibilitatea să te admire în toată splendoarea ta,așa că nu este de mirare că se află în top 5. Deși contactul vizual și cel tactil nu sunt punctele forte,această poziție este opusul pozițiilor clasice,romantice. Iar dacă vrei să te uiți în ochii lui,nu trebuie decât să întorci puțin capul.  

Citește și:Ce să nu-i spui în momentele voastre intime

4. Doggie style

Această poziție îl pune pe el în control și îi permite să stabilească cel mai bun ritm pentru el. Deci este o poziție oarecum egoistă. Totuși,vă veți bucura de o penetrare mai adâncă,ceea ce-l face să se simtă ca un rege în dormitor. Unele femei iubesc la rândul lor această intensitate,dar,dacă nu te simți confortabil,lasă-l să știe. Comunicarea este cheia pentru a vă bucura de sex și pentru a experimenta din plin în dormitor.

5. În picioare

În mod normal,sexulpresupune mai multă relaxare,decât efort. Dar,deși una dintre cele mai incomode,această poziție este printre cele mai apreciate de bărbații care vor să arate cât de puternici sunt,pentru că îi ajută să fie protectivi cu iubita și să pară irezistibili,în ciuda transpirației care le curge pe frunte. Fie că te sprijină pe blatul de la bucătărie sau că te lipește de un perete și te ridică în brațe,această poziție spontană este perfectă și când sunteți pe fugă,dar și când vreți ceva mai nebunesc.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei