5 semne că trebuie să pui capăt relației 

Când o relație de cuplu nu funcționează, este imposibil să nu intuiești asta, dar mult mai dificil este să vezi și să accepți indiciile îngrijorătoare.

Nu vă mai ascultați

Pierderea dorinței și încrederii de a comunica este ca o condamnare pentru relația de cuplu. Te plictisește? Nu mai simți nevoia și nu mai ai deschiderea să-i vorbești despre tine? Răspunsurile negative ar trebui să te pună pe gânduri.

Și cum la fel de mult contează într-o relație ca fiecare să-l asculte pe celălalt,gândește-te și dacă vă mai găsiți timp pentru a vă privi în ochi sau dacă nu cumva nici nu mai auziți tot ce vă spuneți,ba din  contră,certurileiau locul discuțiilor amuzante,relaxante. Sunt printre primele indicii că lucrurile nu mai merg atât de bine între voi pe cât credeai.

Te face nefericită

O relație cere eforturi,sacrificii,însă n-ar trebui să-ți aducă mai multe lacrimi decât bucurii. Sunt cupluri în care cei doi,deși se iubesc,nu se pot face fericiți,iar asta le afectează sănătatea emoțională pe termen lung. Tu nu te ambiționa să rămâi într-un cuplu în care vă faceți rău reciproc!

Ai vrea ca el să se schimbe

Odată ce pretinzi ca partenerul tău să-și modifice felul de-a fi sau te deranjează tot ce face sau zice înseamnă că fericirea ta este în altă parte. Te-ai îndrăgostit la început de el așa cum era. Din moment ce acum ai vrea altceva,este clar că relația asta nu te mai mulțumește.

Nu mai aveți încredere unul în altul

Ai ajuns într-un punct în care nu mai vezi în partenerul tău o persoană de încredere,un confident,cu care să împărtășești ceea ce te emoționează? Atunci e posibil ca lucrurile să nu meargă bine în relația voastră. Partenerultău nu e doar cineva cu care iei masa sau dormi,ci o persoană cu care construiești o viață de cuplu,o familie. Dacă-ți pierzi încrederea în el înseamnă că ai pierdut totul.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "