Semne clare că vrea să te părăsească 

Niciodată nu știi ce îți rezervă viitorul, dar în foarte multe cazuri poți intui. Cu atât mai mult cu cât ești implicată într-o relație și realizezi că ceva s-a schimbat vizibil în comportamentul partenerului tău. Și, pentru a nu fi luată prin surprindere, iată care sunt semnele evidente din comportamentul lui care pot semnala iminenta despărțire:

Își schimbă profilul sau poza de Facebook

Da, poate părea ceva total insignifiant, dar, de fapt, lucrurile nu stau chiar așa. Potrivit psihologilor specializați în terapie de cuplu, dacă iubitul sau soțul tău a avut în perioada relației o fotografie cu voi doi la profil și decide să o schimbe cu una în care apare doar el, atunci acesta ar putea fi un semn că ceva urmează să se întâmple cu relația voastră.

Stă tot timpul pe telefon

Dacă atunci când sunteți împreună preferă să stea pe telefon și te ignoră complet e clar că în relația voastră lucrurile nu stau chiar bine.

E apatic

Ori te câte ori îi reproșezi ceva el devine indiferent și dezinteresat în a rezolva conflictul dintre voi. Acesta este un alt indiciu că a renunțat la voi. În plus, va refuza constant să discute despre problemele voastre pentru că, de fapt, știe și simte că nu mai are de ce să le rezolve, decizia de a vă despărți fiind, pentru el, deja luată.

Nu mai e la fel de disponibil

Dacă la începutul relației te căuta și voia să petreceți cât mai mult timp împreună, atunci când dorința de a vă despărți apare, iubitul tău se va comporta ca și cum ar fi singur. Va petrece mai mult timp cu prietenii, nu-ți va răspunde la telefon și va face tot posibilul pentru a se distanța cât mai mult de tine.

Evită anumite teme de discuție

Vrei să vă faceți planuri de viitor, de petrecere a vacanțelor împreună, iar el evită cu obstinație subiectul? Acesta este un alt indiciu că vrea să te părăsească, fiind doar o chestiune de timp discuția despre separare.

Sursa foto: robertbiu.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "