5 stereotipuri despre relații 

Pe cât de multe povești de iubire există, pe atât de multe lucruri pot fi spuse despre fiecare în parte. Un cuplu fericit este ușor de remarcat în mulțime, însă când vine vorba de nefericire, granițele acesteia sunt destul de nesigure. Dincolo de fericirea sau nefericirea dintr-un cuplu, există câteva stereotipuri pe care ni le-am format fiecare atunci când vine vorba de relații. E timpul să le demontăm:

Orice relație de durată se naște dintr-o mare pasiune

Deloc adevărat. De obicei, acea scânteie de început dispare foarte repede după ce ajungi să cunoști mai bine persoana respectivă. Dincolo de aspectul fizic, care te face să te îndrăgostești de cineva, cu timpul trebuie să-i descoperi personalitatea și să afli dacă ești sau nu compatibilă cu persoana respectivă.

Trebuie să aveți totul în comun

Practic, este imposibil. Fiecare persoană este unică în felul ei, are preocupări și hobby-uri diferite. Dacă ție îți place să faci ceva nu înseamnă că partenerului tău trebuie să-i placă obligatoriu aceeași activitate. În orice cuplu este important ca diferențele de opinie, activitățile diferite să fie respectate. La fel de important este să știi ce te diferențiază de partener și ce te apropie.

Cuplurile fericite nu se ceartă niciodată

Cearta este inevitabilă într-o relație. Atunci când certurile lipsesc cu desăvârșire înseamnă că nici unuia dintre voi nu prea îi pasă de ce face celălalt. Să treceți peste o ceartă și să învățați din ea e un lucru bun pentru relația voastră.

Trebuie să te înțelegi foarte bine cu familia lui

Să te înțelegi bine cu familia lui este un lucru bun, dar nu obligatoriu. Relația voastră nu ar trebui să depindă de acest aspect. Dacă simți că nu reușești să creezi o legătură strânsă cu familia lui, limitează-te la respect și cultivarea unei relații cordiale.

Cuplurile fericite își petrec foarte mult timp împreună

Orice persoană are nevoie de timp doar pentru ea. Într-o relație, să petreci ceva timp fără iubitul tău poate ajuta relația. Nu trebuie să fiți nedespărțiți, doar de nedespărțit.

Sursa foto: kafepauza.mk


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "