5 vise erotice descifrate 

Te trezești buimacă după un vis ciudat în care nu iubitul tău era cel cu care împărțeai patul, ci un străin, fostul sau un coleg. Iată ce semnificație pot avea aceste fantezii!

Îți înșeli partenerul

De obicei,visează că sunt infideli mai ales cei pentru care părerea celor din jur este importantă. Un vis în care nu-l întâlnești pe iubitul sau pe soțul tău în intimitate,ci pe un bărbat necunoscut,nu trădează neapărat o lipsă de încredere în relația de cuplu prezentă. De fapt,nu te mai simți la fel de senzuală și de atrăgătoare pentru partenerul tău. Mai poate însemna și că ți se întâmplă în viața de zi cu zi ceva care te face mai nesigură pe tine însăți. Poate ai nevoie de o schimbare la locul la muncă sau de o strategie nouă pentru a reuși să slăbești,dacă greutatea este problema.

Amantul n-are chip

Îți apare în visun partener a cărui față e nevăzută? Nu te gândi că-n viitorul apropiat urmează să fii curtată de un bărbat necunoscut. Semnificația visului este legată mai degrabă de provocările pe care le-ai respins și pe care încă mai dorești să le abordezi,dar nu îndrăznești. E un semnl că a venit vremea să elimini tot ceea ce-ți te oprește să acționezi.

Faci dragoste cu o femeie

Un vis în care se ivește o femeie și nu în bărbat cu care ai relații intime reflectă dorința de a fi mai încrezătoare în tine și mai îndrăzneață în relațiile cu partenerul,cu copiii,dar și cu colegii și șefii. Mai poate înseamna și că te simți bine în pielea ta și că ești mulțumită de realizările proprii.

Locul iubitului e luat de un amic sau un coleg

Te trezești spunându-ți că poate e posibil să-l găsești atrăgător pe amicul pe care l-ai visat. De fapt,un vis în care el se strecoară-n patul tău este doar semn că-l apeciezi foarte mult,că te inspiră și te bucuri de sprijinul lui.

Ești geloasă pe reușitele unul colegși ai vrea să ai măcar o parte din diplomația sau priceperea lui? Iată un motiv pentru care e posibil să-l fi visat într-o postură total diferită decât aceea cerută la birou. Este și un semn că vrei să dezvolți un talent pe care-l admiri acel coleg.

Îl reîntâlnești pe fostul în dormitor

Nu te grăbi să tragi concluzia că ești încă înnebunită după fostul partener,dacă visezi că vă iubiți din nou! E clar însă că te mai lupți să rezolvi unele aspecte legate de relația încheiată. E posibil să nu te fi vindecat sufletește după ruptura produsă,deci este cel mai bun indiciu că nu e momentul să accepți pe altcineva în viața ta.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei