Adevăruri surprinzătoare despre infidelitate 

Se spune că bărbații înșală atunci când nu mai sunt fericiți alături de partenerele lor. Acest lucru nu este neapărat adevărat și vei fi uimită să afli de ce unii calcă strâmb într-o relație.

Mulți dintre bărbați nu-ți pot explica motivele pentru care trădează încrederea partenerelor,dar totuși ajung în pat cu o altă femeie.

Încă își mai iubesc partenerele când le înșală

Ceea ce determină infidelitatea nu este lipsa iubirii,ci mai degrabă lipsa romantismului. Deși femeile sunt cele care visează la momente speciale și bărbații și-ar dori să aibă parte de ele,dar spre deosebire de reprezentantele sexului frumos,ei nu se plâng. În schimb,sunt mai tentați să caută romatismul în altă parte,așa că ar fi bine ca din când în când să vă rezervați timp doar pentru voi în care să discutați planurile de viitor sau pur si simplu să afli ce gânduri mai are partenerul tău.

Citește și:

5 sfaturi pentru a evita certurile în cuplu

3 soluții pentru un cuplu de criză

„Trădează” cu femei pe care le cunosc

Puțini sunt cei care vor cădea în mrejele unei femei abia cunoscute. În general ei nu riscă ca aventura să ajungă la urechile soției și preferă să înșele cu persoane pe care le cunosc și care se află într-o situație similară ca a lor. Ce poți face? Discută cât mai mult cu partenerul tău și fii atentă și la nevoile lui,nu doar la cele ale copiilor.

Bărbații se disprețuiesc după o aventură

Este un indiciu care ar trebui să-ți dea de gândit că încă te mai iubește,în caz contrar puțin i-ar păsa de sentimentele tale și de modul în care te va răni. În schimb,ei au mustrări de conștiință pentru că și-a încălcat jurămintele și promisiunile față de tine.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "