Alimente care-ți taie pofta de sex 

Pregătești o seară romantică în care să-l răsfeți cu bucate alese, pentru ca mai târziu să vă bucurați unul de celălalt? Iată ce nu ar trebui să conțină cina pentru a nu strica planurile de mai târziu.

Menta reduce nivelul de testosteron

Poate te gândești că este o idee bună să o consumi,deoarece îți va sigura o respirație proaspătă,dar partenerul tău nu va fi de aceeași părere. Mentolul din conținutul său va scădea nivelul de testosteron,deci elu nu va fi în aceeași dispoziție ca și tine.


Citește și:

Soluții care îmbunătățesc viața sexuală

5 secrete ale unui cuplu fericit


Apa tonică modifică calitatea spermei

Dacă plănuiești să rămâi însărcinată,atunci elimină din alimentația voastră apa tonică. Pe lângă faptul că bulele te vor balona,studiile au arătat că quinina,compusul care oferă băuturii acel gust ușor amărui,deteriorează calitatea spermei. Poți înlocui apa tonică cu ceai neîndulcit,cum este ceaiul mate sau cel verde.

Cartofii prăjiți au prea multe grăsimi

Grăsimile din conținul acestora au un impact negativ asupra testosteronului,și în același timp încetinesc circulația sângelui. Astfel,erecția se poate declanșa mai greu,ceea ce poate deveni frustrant pentru partenerul tău.

Tofu,bună dar nu pentru cină

Cu un aport ridicat de estrogen,tofu poate fi o alegere nefericită pentru masa de seară,deoarece îți va fura tot cheful de a te simți bine alături de cel drag. Alege în locul ei ouăle,întrucât sunt bogate în vitaminele B5 și B6 care echilibrează nivelul hormonilor.

Nu alege mâncare conservată

Vrei să scapi repede de corvoada pregătirii cinei,așa că optezi pentru mâncarea conservată. Ai face bine să renunți la acest obicei,întrucât produsele conservate conțin multă sare. Pe lângă faptul că te va balona,sarea va încuraja retenția de apă. Din acest motiv este bine să ții alimentele la desărat cel puțin 20 de minute.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei