Arta de a flirta cu stil 

Dacă faci parte din categoria femeilor care consideră că bărbatul este cel care ar trebui să inițieze o relație, poate că n-ar strica să îndrăznești mai mult. Pentru a veni în sprijinul tău, am alcătuit acest mini-ghid de tehnici de seducție.

Poartă-ți corpul cu grație

Dacă stai să analizezi către ce femei aleg bărbații să se îndrepte atunci când se află într-un loc public, vei constata că nu neapărat către cele frumoase. Ceea ce îi atrage ca un magnet este ceea ce transmit ele prin limbajul corpului. Atrăgătoare sunt cele care degajă siguranță de sine, care nu se sfiesc să accepte o invitație la dans, care se arată gata de a fi cucerite prin mici gesturi cum ar fi trecerea degetelor prin păr, atingerea gâtului sau prin orientarea corpului către cel care le-a stârnit interestul. Cu alte cuvinte, învață să îți porți corpul cu grație, dacă vrei să cucerești și să fii cucerită.

Încrederea în sine contează

Nu subestima niciodată puterea pe care o exercită asupra bărbaților încrederea de sine. Faptul că îți conștientizezi atuurile și le valorifici – toate acestea le vor părea lucruri de-a dreptul fascinante. Un bărbat va fi dornic să afle mai multe despre tine când va simți că are atât de multe de descoperit. Dozează misterul și lasă-l să afle lucuri despre tine puțin câte puțin. Stârnește-i curiozitatea!

Ping-pong din priviri

Stabilește contact vizual cu cel pe care-l placi. Mai întâi fixează-ți ținta, aruncă-i o privire scurtă și schimbă-ți imediat centrul atenției. Dacă îți va răspunde și el, atunci e momentul să îl privești iar, mai lung de această dată, cu o privire care invită. Vorbește cu ochii și transmite-i că îl placi. Păstrați contactul vizual și vei vedea că nu va mai dura mult până va veni la tine.

Zâmbetul – cartea ta de vizită

Ce spune zâmbetul despre tine? Că știi să te bucuri de viață, că ești o persoană sociabilă, glumeață, care nu se simte deranjată dacă este abordată. Și cine nu-și dorește să fie în compania unei astfel de femei? Potrivit experților în descifrarea limbajului nonverbal, zâmbetul se clasează pe primele locuri în arsenalul seducției, deoarece denotă o fire deschisă.

Lasă-l să te admire pe-ndelete

Toate actrițele considerate experte în arta flirtului precum Marilyn Monroe sau Brigitte Bardot aveau ceva în comun – mersul legănat. Unduirea șoldurilor este percepută ca fiind extrem de sexy. Un alt truc pe care-l poți folosi este acela de a merge încet, grațios, nu ca atunci când ești grăbită. În acest fel, el va avea posibilitatea să te admire pe îndelete, percepându-te, în același timp, ca fiind extrem de feminină.

Vocea dă tonul

Vocea suavă, vorbele ușor șoptite, tonalitatea scăzută sunt, potrivit studiilor, extrem de atrăgătoare pentru bărbați. Interesant este și faptul că în perioada fertilă, în urma schimbărilor hormonale, laringele femeii, implicit vocea, pot suferi modificări. Bărbații se simt mult mai interesați de femeile care vorbesc pe un ton scăzut, unii dintre ei ajungând chiar să se îndrăgostească pe baza acestui criteriu. În topul actrițelor cu cele mai seducătoare voci se numără Michelle Pfeiffer, Angelina Jolie, Marilyn Monroe, Marlene Dietrich sau Scarlett Johansson. Ascultă-le și învață de la ele!

Nu-i arăta cât de mult îl placi

Ce poate fi mai bulversant pentru un bărbat decât sentimentul că îi poți scăpa printre degete? Stârnește-i interesul nearătându-i exact cât de mult îți place, mai ales la început. În acel moment, tu vei deveni prioritatea lui și va face orice să îți stârnească interesul, neștiind, de fapt, cât de mult ești tu atrasă de el în realitate. Nu uita niciodată că bărbații iubesc provocările. Așadar, e bine să devii o provocare pentru el, pentru care va trebui să lupte.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "