Avantajele relației cu un bărbat mai în vârstă 

Ți s-au aprins călcâiele după un bărbat mai în vârstă decât tine și un pic mai tânăr ca tatăl tău? Ți-e teamă că lumea te va judeca dacă începi o relație cu un bărbat mai în vârstă? Să știi că pot fi și avantaje.

O relație cu un bărbat matur te poate transforma în cea mai fericită femeie din lume,dacă ne gândim numai la experiența pe plan sexual.

Arată foarte bine la corp

Când își dă cămașa jos,sigur nu arată ca un adolescent.Corpul unui bărbat,în special al celui trecut de prima tinerețe,trebuie să fie ferm și bine definit. În plus,părul nelipsit de pe piept,în caz că nu-l epilează,transmite masculinitate prin toți porii.

A spus adio geloziei!

Aproape toți bărbații își dau seama,după o vârstă,că gelozianu le aduce nimic bun. Dimpotrivă! Așa că se bucură când prietenii admiră femeia de lângă ei,indiferent de ce priviri și complimente primește aceasta.

Cere ce își dorește

Un bărbat matur știe ce vrea de la partenera lui. În materie de femei,un bărbat mai în vârstă știe ce își doreste și ce așteptări poate avea de la o iubită în funcție de vârstă. A avut suficientă vreme să descopere misterele sexului frumos.

Nu-i e teamă părinți

Pe parcursul vieții,el s-a mai confruntat cu această situație și știe cum să se poarte cu mamele și cu tații protectori. S-ar putea să se înțeleagă cu ei mai bine decât te aștepți.

Cunoaște tainele sexului oral

Tinerii bărbați se concentrează mai mult pe corpul lor și uită că și femeile își doresc atenție și răsfăț când vine vorba de sex oral. Or,un bărbat trecut bine de 20 de ani știe cum să îi ofere partenerei plăcere maximă și cunoaște faptul că acest tip de sex poate fi preludiul perfect de dinainte de orgasm.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "