Care sunt primele 5 lucruri pe care le observă bărbații la tine



 

Ai crede că bărbații nu sunt, de obicei, prea atenți la detalii, însă lucrurile nu stau chiar așa. Ai grijă cum te îmbraci sau cum te comporți, deoarece ei stau cu ochii pe tine.

Un zâmbet sincer

Modul în care zâmbești spune multe despre personalitatea ta. Dacă te întâlnești cu un bărbat pentru prima dată și vrei să lași o impresie bună,nu este cazul să pari foarte entuziasmată și să râzi excesiv la glumele lui. Bărbații pot simți cât de sinceră ești,iar un râs fals poate fi o bilă neagră pentru tine.

Modul în care te îmbraci

Vestimentația este primul indiciu în ceea ce privește personalitatea,deoarece este primul lucru pe care îl observă reprezentanții sexului tare. Fie că ești mai băiețoasă din fire,fie mai feminină,ai grijă să nu cazi dintr-o extremă într-alta,întrucât în unele cazuri de acest detaliu depinde stabilirea unei noi întâlniri.

Ceea ce bei

Poate că nu ai luat niciodată în considerare acest mic amănunt,dar bărbații au tendința să te catalogheze în funcție de ce băutură alegi. Faptul că alegi o cola,în ochii lor poate însemna că nu ești o fire aventurieră.

Citește și:

Ce să faci ca relația să meargă din nou

10 sfaturi pentru o întâlnire reușită

Subiectele de discuție abordate

Este aproape imposibil să nu te întâlnești cu un bărbat și acesta să nu aducă vorba despre sport. Dacă nu este unul dintre subiectele tale preferate de discuție,îi poți spune acest lucru,în loc să încerci să te prefaci că ești admiratoarea unui anumit sportiv. Bărbații apreciază sinceritatea.

Coafura,un punct sensibil

Bărbaților le plac femeile care se îngrijesc,iar părul te poate da de gol în această situație. Faptul că este puțin răvășit de vânt este în regulă,dar dacă pare că nu ai mai trecut de mult pe la coafor nu poate fi decât un dezavantaj pentru tine.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "