Cazurile bizare ale unor oameni care au murit în timp ce făceau sex 

Imaginează-ți că s-au încins spiritele între tine și iubitul tău și chiar când erați la finalul partidei de amor partenerul…decedează. Următoarele povești tragice sunt ale unor oameni care au murit în timp ce făceau dragoste.

Atacul unui leu a dus la moartea unei femei

Asta s-a întâmplat în Zimbabwe,în 2013. Potrivit unui site de știri din Zimbabwe,un cuplu a fost atacat de un leu în timp ce întreținea relații sexuale într-un …tufiș. Din fericire,bărbatul a reușit să scape înainte de a fi rănit. El a informat poliția,care a descoperit mai târziu,trupul decedat al femeii la locul atacului.

Citește și:Trucuri pentru sex în 5 minute

Focul pasiunii le-a adus sfârșitul

Un cuplu din Carolina de Sud a murit în 2007 după ce a căzut de pe acoperișul unei clădiri de birouri. Un șofer de taxi a descoperit cadavrele celor doi în mijlocul unei străzi goale la ora 5.00. Ambii parteneri erau goi și aveau 21 de ani. Ulterior,hainele lor au fost reperate pe acoperișul unei clădiri din apropiere. Se pare că cei doi întrețineau relații sexualeîn aer liber înainte de a cădea de pe acoperiș.

Asfixiat de… sâni

O femeia în vârstă de 51 de ani și-a sufocat iubitul cu sânii. Când a fost întrebată de polițiști cum s-a petrecut totul,femeia,aflată în timpul incidentului în stare de ebrietate,a spus că nu știe cum s-au desfășurat lucrurile. În urma cercetărilor efectuate,polițiștii au ajuns la concluzia că bărbatul a murit sufocat de sânii foarte mari ai femeii.

Citește și:„Mi-au crescut brusc sânii“ – 7 cauze posibile

Electrocutată de moarte

În ianuarie 2008,în Craley,Pennsylvania,o femeie în vârstă de 27 de ani a murit după ce soțul ei a electrocutat-o în timp ce-i prindea sfârcurile cu o pereche de cleme electrice. Cuplul folosea de multe ori energie electrică în timpul actului sexual.

Atac de cord la banca de spermă

În 2011,Zheng Gang,un medic stagiar a murit de atac de cord în timp ce se masturba pentru a-și dona sperma. Tânărul de 23 de ani a petrecut doua ore într-un cabinet de la Universitatea Wuhan din China. Înainte de moartea sa,el a vizitat cabinetul de patru ori în acea săptămână.

Credit foto:www.insidermonkey.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei