Ce lucruri să nu-i spui în momentele voastre intime 

Dacă vrei să ai parte de momente plăcute alături de partenerul tău și să nu risipești magia, evită să-i spui aceste lucruri când faceți sex.

Numele unui fost partener

Niciun bărbat nu vrea să audă în astfel de momente ce experiențe ai avut tu cu foștii parteneri,cu atât mai puțin să le menționezi și numele. Altfel,momentul vostru de tandrețe va dispărea cât ai zice numele fostului partener.

Citește și:

5 secrete ale unui cuplu fericit

De ce masturbarea face mai bună viața de cuplu

„Ești deja înăuntru?”

Știi că acest lucru înseamnă pentru partenerul tău că el nu este suficient de dotat pentru tine. Așadar,evită pe cât posibil să faci vreo afirmație negativă care să aibă legătură cu performanțele lui sexuale.

„Putem să încercăm o poziție pe care am văzut-o într-o revistă?”

Dacă îi sugerezi să încercați o poziție sexuală despre care ai citit tu într-o revistă preferată,îi vei da senzația că el nu se pricepe prea bine să te satisfacă. Nu este nimic greșit să încercați și alte poziții,însă ai grijă modul în care îți formulezi dorința.

„Asta a fost tot?”

Orice bărbat ar fi deranjat dacă ar auzi de la partenera lui că partida de sex a fost prea scurtă și că nu ai simțit mare lucru. Chiar dacă a fost așa,încearcă să treci cu vederea peste acest aspect,iar data următoare să găsiți o modalitate încât actulu sexual să vă aducă mai multă plăcere amândurora.

„Unde duce relația noastră?”

În astfel de momente,partenerul tău nu se gândește la planurile voastre de viitor,așa că cel mai bine este să nu aduci în discuție dorințele tale legate de relație. Din contră,apetitul sexual îi va scădea brusc.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "