Ce preferințe sexuale are în funcție de zodie 

Nu-i așa că ar fi minunat să știi exact ce-i place, atunci când vă îndreptați, împreună, spre dormitor. Asemeni nouă, și bărbații au anumite “înclinații”, atunci când vine vorba de sex. Iată o parte din ele... pe restul le afli tu.

Berbec

Bărbatul berbec este cunoscut pentru ușoara sa duritate sau agresivitate în pat. Dar nu te speria. El simte nevoia să domine,așa că o poziție care implică ca tu să stai cu spatele la el,îi va trezi interesul. În plus,tu vei putea controla viteza și intensitatea de penetrare.

Taur

Este extrem de senzual la acest capitol. Îi place sexul lent și tandru,așa că te va ține mai mereu în poziția misionarului. În plus,fiind deasupra,te va putea dezmierda în voie cu săruturi.

Gemeni

Gemenii sunt mai mereu pe... fugă. Acești iepurași ai zodiacului nu pierd timpul,dar asta nu înseamnă că nu vor avea grijă și de tine. Stai în picioare,rezemată de un perete sau cu fundul pe o masă,cu picioarele pe după talia sa.

Rac

Este,de obicei,ușor indecis și pentru că poate avea două tipuri de personalitate,va fi fie extrem de senzual,fie dur,în abordarea sa. Încearcă poziția în care tu stai deasupra lui,astfel încât,dacă-i vin idei,tu să poți controla viteza și felul penetrării.

Leu

Bărbatul leu este un romantic incurabil,care va face tot ce-i stă în putere pentru a te satisface. Așa că,va încerca să-ți ofere timp și confortul necesar (inclusiv așternuturi de satin și lumânări parfumate)... Pentru el,poziția „lingură”,tu pe o parte,iar el în spatele tău,va fi perfectă. Este o abordarefoarte intimă și o oportunitate de a te simți apropiată de el.

Fecioară

Îi place să ofere plăcere,așa că nu se va da înapoi atunci când vine vorba de... sex oral. Îi poți sugera chiar tu asta... Întinde-te pe spate,cu picioarele în aer,formând un V și,de restul,se va ocupa el.

Balanță

Este bărbatul bun la toate. Puteți încerca orice poziție,așa că ai încredere în el. Lasă-l să te ridice în brațe,pune-ți mâinile după gâtul lui,picioarele după talie și... el va prelua controlul.

Scorpion

Este genul de bărbat care vrea să-ți rezolve toate problemele. În pat,alături de scorpin,vei avea cele mai profunde experiențe terapeutico-sexuale. Acesta este modul prin care el comunică cel mai bine.  

Săgetător

Dintre toate semnele zodiacale,săgetătorii sunt cei mai spontani. Dacă îți plac experiențele inedite,te poți baza pe el. Așa că,dacă sunteți la o petrecere plicticoasă,dă-i întâlnire într-o altă încăpere sau în toaletă. Știi ce urmează.  

Capricorn

Este genul căruia îi plac bicele și cătușele. Îi place să domine,așa că ai grijă! Dacă începe să-ți  vorbească și murdar,setează de la început unele limite,în care să te simți confortabil.  

Vărsător

S-ar putea să te surprindă cu toată recuzita sa de jucării și gadget-uri erotice. Și dacă nu te sperie acest gând,profită din plin. Tu te vei simți bine,iar el va aprecia... spectacolul vizual.

Pești

Bărbatul pești se pricepe de minune în a citi limbajul corpului partenerei,deci fii atentă la ce-i transmiți. El va ști exact ce vrei și cum,așa că sexul va fi întotdeauna uimitor alături de el. Îi plac,de asemenea,și jocurile erotice,dar fiind un domn,te va lăsa pe tine să-ți alegi rolul. Poziția sa preferată? Tu deasupra,cu spatele la el.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "