Ce să-l întrebi pe iubitul tău înainte de a-i cunoaște părinții 

Urmează să-i întâlnești pentru prima dată pe părinții iubitului tău și ai emoții? Este normal să fie așa, dar dacă îi vei cere partenerului tău câteva informații despre familia sa, vei ști exact cum trebuie să te comporți!

Ce crezi că le va plăcea părinților tăi la mine?

Această întrebare te va ajuta să-ți faci o idee despre cum vor reacționa părințiilui față de tine și ce așteptări au de la iubita fiului lor. Probabil ți s-a întâmplat să primești informații despre cineva sau să vezi fotografii cu persoana respectivă,să-ți imaginezi că se va comporta într-un anumit fel,iar când ai cunoscut-o personal să nu se întâmple cum te-ai așteptat. Adresează-i această întrebare iubitului tău și astfel veți ști amândoi la ce să vă așteptați.

Care este viziunea părinților tăi despre lume?

Răspunsul la această întrebare te va ajuta să-ți dai seama ce subiecte de discuție nu ar trebui să abordezi de față cu părinții iubitului tău. Toată lumea are un subiect sensibil despre care nu-i place să vorbească și faptul că tu vei încerca să-l eviți nu este ceva negativ. Acest lucru nu însemnă că nu ar trebui să fii tu însăți,ci pur și simplu vei evita situațiile penibile. De asemenea,este important să-i ceri partenerului tău informații despre copilăria lui,despre divorțurile sau recăsătoririle din familie.

Citește și:5 fraze de evitat în cearta de cuplu

Ce nu ar trebui să le spun părinților tăi despre tine?

Este posibil ca tu să cunoști niște detalii din viața iubitului tău pe care el nu ar vrea ca părinții lui să le știe. Probabil că și tu te-ai aflat în aceeași situație când el ți-a cunoscut familia și de aceea este bine să-i pui această întrebare. Acest lucru nu trebuie neapărat să însemne ceva rău. Poate fi vorba despre un proiect nou în care partenerultău este implicat și pe care l-a împărtășit cu tine,dar nu vrea ca familia lui să afle deocamdată,pentru că știe că i-ar pune o mie de întrebari la care nu este pregătit să răspundă. Relațiile dintre membri unei familii sunt diferite și de aceea trebuie să fii precaută.

Citește și:6 obiceiuri ale cuplurilor fericite

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei