Ce să nu postezi pe rețelele de socializare înainte să te căsătorești 

Toate femeile își doresc ca ziua nunții să fie exact așa cum au visat-o. Însă, emoțiile dinainte de eveniment te pot face să împărtășești prea multe informații prietenilor virtuali. Iată ce nu trebuie să scrii pe rețelele de socializare! 

Lista de invitați

Oamenii care vor fi alături de tine și partenerul tău la marele eveniment din viața voastră va fi printre primele subiecte pe care le veți discuta. Aceste detalii pot deveni uneori enervante,mai ales când viitorul tău socru intenționează să-i invite pe toți vecinii săi din bloc,pe care tu nici măcar nu îi cunoști. Însă este important să nu te plângi de asta pe rețelele de socializare. Ia în considerare că ai putea să rănești sentimentele unor persoane pe care nu le-ai invitat la nuntă.

Neînțelegerile din familie

Cu cât se va apropia mai mult data nunții,cu atât stresul va crește. Toată lumea își va dori ca evenimentul să fie perfect și de aceea membrii famililor voastre își vor exprima opiniile și te vor sfătui cum cred ei mai bine. Cu toate că nu vei fi de acord cu multe dintre părerile lor,este bine să te abții să îi contrazici sau să scrii ce te deranjează pe rețelele sociale. Nu posta niciun comentariu negativ referitor la cei care vor participa la nuntă și cu atât mai puțin despre viitori tăi socrii,pentru că vei risca certuri cu viitorul soț și vei distruge relațiile cu rudele sale.

Cât de stresată ești

Când organizezi unevenimentatât de important este firesc să existe și momente dificile care te obosesc. Chiar dacă simți nevoia să-ți descarci frustările pe rețelele de socializare,cel mai bine ar fi să te confesezi doar unei bune prietene. Multe persoane fac eforturi ca nunta ta să iasă așa cum îți dorești,iar dacă îți exprimi nemulțumirile pe internet,cel mai probabil acei oameni vor crede că nu apreciezi ceea ce fac pentru tine.

Cele mai importante detalii

Dacă nu vrei ca la cel mai important eveniment din viața ta să-și facă apariția persoane neinvitate,atunci nu publica pe contul tău de Facebook ziua,ora și locul unde va avea loc nunta. În cazul în care există schimbări de ultimă oră,cel mai bine ar fi să-ți anunți invitații prin telefon sau mesaj scris.

Citește și:Tradiții de nuntă și semnificația lor

Când vei pleca în luna de miere

 Din păcate,pe rețelele de socializare se pot ascunde și răufăcători care abia așteaptă să afle când vei fi plecată de acasă și pentru cât timp. Chiar dacă pagina ta de Facebook este publică sau nu,ai grijă să nu oferi multe detalii despre planurile voastre de cuplu.

Citește și:Superstiții despre nuntă

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei