Ce spune poziția în care dormiți despre relația voastră 

Cercetătorii de la organizația Edinburgh International Science Festival spun că orice schimbare în relația de cuplu afectează și pozițiile pe care partenerii le adoptă în timpul somnului. Însă, ei nu se referă la postura pe care-o au înainte de culcare sau imediat după ce au adormit, ci la cele în care dorm o bună bucată din noapte și în care se trezesc dimineața.

Poziția ”îmbrățișați”

Apare atunci când partenerii tocmai s-au mutat împreună. În plus,poziția aceasta este populară în rândul cuplurilortinere căsătorite,când relația de familie este pasională,plină de sensibilitate și de dragoste.

Poziția "dialog"

Este postura în care dormiți față în față,dar există o distanță între voi doi. În plus,este frecvent întâlnită în rândul partenerilor care au o legătură strânsă,dar care nu petrec  mult timp împreună și nu comunică des.

Citește și:De ce alegem partenerii nepotriviți

Poziția "protectorului"

Ambii parteneri dorm pe spate. De obicei,bărbatul stă pe spate,în timp ce femeia își sprijină capul pe umărul lui. Chiar dacă între ei există o chimie,această poziție denotă că,uneori,unul dintre cei doi consideră că este puțin inconfortabil să fie obligat să ia în considerare punctul de vedere al celuilalt.

Poziția ”iubiților”

Această poziție este foarte asemănătoare celei anterioare,deși este mult mai intimă. Este des întâlnită în rândul cuplurilor care nu se tem să-și arate sentimentele. Se iubesc foarte mult și au grijă unul de celălalt.

Citește și:Lucrurile de netolerat într-o relație!

Poziția ”spate în spate”

Îi caracterizează pe partenerii care au avut o ceartă înainte de a se culca. Cu toate acestea,există și o explicație științifică:ambii parteneri sunt probabil persoane foarte independente,care au nevoie de mult spațiu personal.

Poziția "regele patului"

Îi reprezintă pe cei care se întind pe o suprafață mare a patului. În plus,este poziția care-i caracterizează pe cei care simt nevoia de a se afirma mai mult decât a-și arăta sentimentele față de partener. Comportamentul lor în relații este adesea egoist,ceea ce se reflectă în obiceiurile lor de dormit.

Credit foto:www.susanwinter.net

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei