Cea mai nasoală poziție sexuală 

Pentru că mulți oameni caută sfaturi legat de cele mai bune poziții de sex, haide să vorbim și despre poziția care este cea mai nasoală. Și nu pentru că ar fi mai incomodă decât altele, căci, culmea, se numără de multe ori printre cele mai des folosite, ci pentru că prezintă o serie de dezavantaje. Află care este aceasta.

Probabil ai auzit de multe ori de poziția cowgirl inversă. Totuși,ea nu a fost inventată astfel încât oamenii să se bucure de un nou nivel al intensității sexuale. Poziția de sex cowgirl inversă a fost creată de industria filmelor pentru adulți pentru a distra oamenii,oferind o vedere cât mai amplă asupra organelor genitale.

Nu poți comunica cu partenerul

Se pare că libertatea de mișcare este mai redusă decât la poziția cowgirl normală,iar stimularea clitorisului nu este nici pe departe mai bună. Ca să nu mai vorbim de contactul vizual,care lipsește cu desăvârșire.

Citește și:Jocul seducției:Cât de devreme e prea devreme să faci sex?

Conține cuvântul vacă

Poziția în sine are un nume de toată jena. Cowgirl inversă înseamnă văcăriță înversă. Luat ad literam mai înseamnă și vacă (cow) și fată (girl). Cui îi place o poziție în care trebuie să stea ca o vacă? Deși,serios vorbind,nu am văzut nicio vacă să stea în genunchi,cu spatele la taur. Și apoi,de ce am vrea să invocăm imaginea unui animal atunci când facem sex?

Te plictisești

Atunci când ești în poziția cowgirl inversă nu ai mare lucru de făcut. Te mai uiți pe pereți,analizezi ce are iubitul prin casă. Dacă nu e un sensibil,ai putea chiar să îți pilești unghiile. Oh,nu! Nu mă lua în serios... dacă nu vrei să îl pierzi definitiv.

Ai nevoie de antrenament

Nu poți să fii o momâie și să faci sex din poziția cowgirl inversă. Asta este o poziție pentru cele experimentate. Serios. E ca și cum ai face genuflexiuni... iar dacă partenerulcrede că te mai simți și bine și amână punctul culminant,s-ar putea să te alegi doar cu o mare frustrare.

Nu-ți poți ascunde posteriorul

Fie că te-ai trezit de dimineață cu un mare coș pe fund,că ai celulită sau că pur și simplu nu ești mulțumită de posteriorul tău,din această poziție iubitul are cea mai clară priveliște a ceea ce tu vrei să ascunzi. Trebuie să fii 100% mândră de dosul tău pentru a face sex din această poziție.  

Citește și:Cele mai jenante situații când faci sex

Penisul lui riscă să iasă sau mai rău...

Dacă doar ar ieși,nu e mare lucru,îl băgați la loc,dar din această poziție sunt mari riscurile să ajungeți direct la urgențe,cu organul genital fracturat. Nu ai vrea să ai pe conștiință așa ceva.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei