Cea mai scurtă căsnicie: 3 minute! Motivul pentru care mireasa a decis să divorțeze chiar în ziua nunții 

Un cuplu din Kuweit a decis să pună punct relației la doar 3 minute după ce și-au jurat credință veșnică, bifând astfel o premieră: cel mai rapid divorț din istoria țării.

Ce s-a întâmplat? După ce mirii au spus da în fața ofițerului de stare civilă, mireasa s-a împiedicat, iar soțul ei a avut o reacție neașteptată. În loc să o ajute, a făcut-o "proastă".

Femeia nu a acceptat jignirea, astfel că a decis să pună punct căsniciei, după doar...3 minute. N-a stat pe gânduri și s-a întors în tribunal, unde a cerut anularea contractului.

Citește și: Te-ai visat mireasă? Nu e de bine! Iată ce înseamnă

Oarecum amuzant, cazul a devenit viral pe Twitter unde reacțiile au fost mixte. Mulți i-au dat dreptate femeii: ”Dacă așa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l lași”, a comentat un utilizator.

”O căsnicie fără respect, este condamnată la eșec”, este o altă reacție.

Citește și: Cerința "vulgară" a unei mirese către invitații săi. A fost aspru criticată: "E grosolan"

Kuweitul, care ocupă locul secund în topul ţărilor arabe în ceea ce priveşte rata divorţurilor, se confruntă cu un număr în creştere de căsnicii destrămate. Cele mai multe dintre ele sunt cauzate de faptul că mulţi tineri se căsătoresc din interes, pentru a obţine mai uşor împrumuturi şi ajutoare financiare.


Sursă: msn.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "