Cele mai bune poziții pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen 

Mesele copioase de sărbători ți-au adus câteva kilograme în plus? Sala de sport este o opțiune pentru a le da jos, însă există o activitate și mai plăcută: în dormitor, alături de iubitul tău! Nu sună deloc rău, nu-i așa? 

O modalitate bună de a scăpa de kilogramele în plus este "sexul sportiv". Dragostea vulcanică, actul sexual în care se lasă cu rostogoliri, răsuciri și controrsionari, cu mișcare multă adică, poate arde până la 700 de calorii.

În același timp, sexul mai potolit și mai puțîn viguros poate produce arderi de cel puțin 200 de calorii. 

Turează motoarele la maxim și bucură-te din plin de momentele fierbinți în doi, cu atât mai mult cu cât există câteva poziții sexuale care te ajută să arzi mai repede caloriile.


În picioare

Când aveţi parte de momentul vostru intim, sexul în picioare poate fi mult mai solicitant, asta pentru că trebuie să menţii atât greutatea ta, cât şi a partenerului şi, în acest sens, mai multe grupe de muşchi lucrează, în special muşchiul gluteal şi gambele.


Poziţia misionarului

Deşi este asociată cu o viaţă sexuală mai puţin aventuroasă, poziţia misionarului este ideală pentru arderea grăsimilor. În această situaţie se lucrează muşchiul gluteal, coapsele, muşchii abdomenului şi, în funcţie de poziţia ta exactă, poţi lucra şi braţele. 


Cowgirl

Iată o poziţie care vine în favoarea femeilor. Dacă ţi-ai propus să arzi câteva calorii şi să-ţi lucrezi muşchiul gluteal, abdomenul şi coapsele, stai deasupra. Avantajul acestei poziţii sexuale stă în faptul că poţi controla mişcările şi intensitatea actului sexual. 


Doggy style

În această poziţie, bărbatul va lucra eficient muşchiul gluteal şi abdomenul, în timp ce femeile vor lucra tricepsul, pieptul, abdomenul şi picioarele.


Sursă: csid.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "