Cele mai jenante situații când faci sex 

Sexul vine la pachet cu tot felul de situații amuzante sau mai puțin amuzante, oricât de reușit cataloghezi ca fiind partida. Cu cât relația este mai avansată, cu atât mai rare sunt episoadele jenante, însă nimeni nu poate spune că nu a trecut măcar o dată printr-un astfel de moment.

Partenerul se sprijină pe părul tău

În plină desfășurare,când ești ferm convinsă că vei avea un orgasm de zile mari,partenerul își schimbă puțin poziția și se sprijină fix pe părul tău. Dacă sunteți la categoria avansați,din punct de vedere al vechimii relației,îi spui finuț ce se întâmplă,dar dacă sunteți la început ce faci? Țipi? Va crede că așa reacționezi tu la orgasm. Îl întrerupi? Nu pare cea mai bună idee.

Citește și:Jocul seducției:Cât de devreme e prea devreme să faci sex?

Ți se pare că nu mai ajunge odată

În timp ce tu ai ajuns de mult la orgasmsau știi sigur că nu vei ajunge deloc,începi să te simți iritată că el nu mai ajunge odată. Iar fiecare încercare nereușită a lui de a ejacula te scoate din minți și ți se pare că răbdarea ta este pusă la încercare.

Se aud sunete interesante

Uneori,corpul tău este atât de concentrat să se simtă bine,încât uită de lucrurile importante,cum ar fi reținerea gazelor. În cazul în care nu ești cu un tip imatur,acest incident nu este deloc atât de jenant încât să vă distrugă seara.

Citește și:5 poziții sexuale pe care bărbații le adoră

Îți dai seama că ai păr pubian în gură

În cazul în care ați decis să faceți sex oral,există riscul permanent să rămâi cu firicele de păr în gură. Doar dacă nu cumva sunteți ambii proaspăt epilați. Dar,și în acest caz,există posibilitatea să rămâi cu scame în gură. Unul dintre cele mai enervante lucruri care i se pot întâmpla celui căruia i se face sex este să te oprești pentru a „culege” chestiile de pe limbă.

Ți se face greață

Te-ai decis să îi faci sex oral și,bonus,să înghiți. Însă nu ai preconizat că gustul este atât de dezgustător. Oricât de finuță ai fi,grimasa de pe chipul tău nu poate fi mascată,iar el nu are cum să se simtă bine. Dacă știi că este posibil să ai ceva probleme în acest sens,mai bine îi spui din timp că preferi să nu înghiți.

Ești îngrijorată că vecinii vă pot auzi

Știi că ai niște vecini mai băgăcioși sau că pereții sunt foarte subțiri,așa că te-ai obișnuit să te manifești cu sonorul dat la minimum. Dar l-ai cunoscut pe el,l-ai adus acasă și ați ajuns la punctul mult așteptat în care faceți sex. Iar el este foarte zgomotos. Este destul de ciudat să îi pui pumnul în gură,dar,dacă simți că nu ai mai putea ieși din casă de rușine,cel mai bine îl anunți din timp cum stau lucrurile.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei