Cele mai potrivite momente pentru sex 

Știi deja că în unele zile ale lunii șansele de a rămâne însărcinată sunt mai mari. Ei bine, același lucru se aplică și dacă vrei să ai parte de clipe de pasiune precum în filme. Iată care sunt cele mai bune momente pentru sex.

Pentru un orgasm intens

Știai că există o zi în fiecare lună în care corpul tău este mai sensibil? Este vorba de ziua de dinainte să-ți vină menstruația,zi în care circulația sângelui se intensifică în zona uterului,iar țesuturile ce formează clitorisul și labiile devin mai sensibile la atingere. Aceste lucruri garantează un orgasm mai intens și de mai lungă durată. Așadar,chiar dacă pasiunea pare să lipsească în relația voastră în acea zi,nu ar strica să faceți o încercare și să probați această teorie.

Pentru partide de sex mai lungi

Ai impresia că de cele mai multe ori momentele petrecute în doi au loc contra cronometru? Adevărul e că programul zilnic încărcat și oboseala fac ca viața sexualăsă treacă pe planul doi. Așadar,ar trebui să profitați de fiecare zi liberă,mai ales cele de concediu și astfel vă va fi mult mai greu să vă dați jos din pat.

Pentru a sparge rutina

Este deja un obicei ca fiecare partidă de sex să aibă loc înainte de culcare,iar poziția misionarului este lege în dormitor? Este cazul să fii ceva mai creativă! Cum ar fi să pui ceasul să sune la 3 dimineața şi să-l surprinzi pe cel iubit cu un sărut pasional,urmat de momente fierbinți? Cu siguranță nu se va supăra că-l vei trezi în miez de noapte!


Citește și:

Cauzele durerilor din timpul actuluiu sexual

Cum reînvii apetitul sexual


Ieși din zona de siguranță

Poate că patul este cel mai conforabil loc pentru sex,dar de ce nu ai încerca ceva nou? Îți vei condimenta astfel viața sexuală. Sexul în aer liber îți poate da senzații de nebănuit,iar razele soarelui vor crește nivelul de serotonină din creier,ceea ce-ți va îmbunătăți starea de spirit.

În fiecare dimineață

Cauți un mod prin care să te dai jos  din pat în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze? Cea mai plăcută metodă este sexul. Te va încărca cu energie,vei avea ocazia să petreci câteva clipe împreună cu cel drag,iar o viață sexuală activă vă va întări relația. Pune ceasul să sune cu 10 minute mai devereme în fiecare dimineață și ai grijă să profiți de fiecare secundă.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei