Cinci lucruri care se modifică în corpul tău atunci când nu ai relații intime 

Sexul nu este doar un mod extrem de plăcut de a petrece timpul cu partenerul de viață, ci are și numeroase beneficii asupra sănătății, după cum o spun de ceva vreme mulți medici și cercetători.


De multe ori, stresul, oboseala sau alte probleme diminuează cheful pentru amor, lucru resimțit și de organismul nostru. Lipsa dorinţei de sex este pusă, de multe ori, pe seama problemelor cotidiene, însă această stare poate fi de fapt un simptom al unei boli. Citește mai mult AICI.

Atunci când renunți la relațiile inime, apar câteva modificări în corp. Iată care sunt acestea:

1. Nu trebuie să te temi că vei deveni "mai strâmtă". Mușchii nu mai sunt obișnuiți să se relaxeze așa cum o făceau în cazul unui orgasm, însă își vor recăpăta tonusul imediat ce își vei relua programul normal.

2. Sistemul tău imunitar devine mai sensibil - se cunosc deja beneficiile activităților sexuale regulate în ceea ce privește sănătatea fizică, deci în perioada de repaos vei fi expusă infecțiilor.

Citește și: Cele mai importante motive pentru care să faci sex mai des

3. Nivelul libidoului scade - aici părerile sunt împărțite. Unii consideră că din contră, lipsa unei activități sexuale poate duce la o mai mare tentație și nicidecum la o scădere a "poftei". 

4. Vei deveni mai stresată - se pare că lipsa acestei detensionări ne determină să facem față mai greu momentelor dificile de zi cu zi. 

5. Sănătatea cardio-vasculară are și ea de suferit - nu trebuie însă să disperați. Puteți combate efectele lipsei de intimitate cu sport.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "