Cum îl faci să te iubească din nou 

Au trecut ani buni de când v-aţi îndrăgostit, aţi trăit bune şi rele împreună, dar de la o vreme el nu mai este bărbatul de altădată. Simţi că relaţia voastră s-a răcit, iar sentimentele dintre voi sunt pe cale să dispară, prin urmare e cazul să iei rapid măsuri!

Aproximativ 93% din informaţiile pe care le transmitem şi pe care le decodificăm sunt cele non-verbale. Felul în care îți foloseşti vocea,tonul,ritmul vorbirii,distanţa la care te poziţionezi faţă de partener,felul în care te îmbraci,gesturile faţă de propria persoană,poziţia corpului sunt mult mai importante decât ceea ce transmiţi verbal,susţine psihoterapeutul Livia Căciuloiu. Consideri că limbajul tău non-verbal nu mai este cel de altădată și că gesturile tale nu mai sunt suficient de tandre? Încearcă să le îmbunătăţeşti,pentru că în felul acesta îl poţi recuceri.

Arată-te interesată de ce îi face plăcere

Bărbaţilor nu le place să fie neglijaţi,nici chiar atunci când preocupările lui nu semnifică mare lucru. Dimpotrivă,atât timp cât te vei arăta interesată de hobby-urile lui,el se va simţi important. E bine să întreţii conversaţii pe teme care îi fac plăcere şi astfel îi vei trezi interesul faţă de comunicarea dintre voi doi.

E timpul pentru o schimbare

De cât timp nu ţi-ai mai cumpărat o haină nouă,nu ai mai trecut pe la coafor sau nu ți-ai făcut unghiile? Poate că e timpul să te reinventezi. Dacă nu ai obişnuit până acum să te machiezi,ce-ai zice să încerci acum? De asemenea,îţi poţi aranja părul diferit sau chiar poţi opta pentru o tunsoare care să te avantajeze. În plus,o ţinută sexy poate stârni interesul de altădată al partenerului tău.

Petreceţi mai mult timp împreună

Chiar dacă activităţile zilnice nu vă permit să vă relaxați unul lângă altul,alegeţi o zi pe săptămână pe care să v-o dedicaţi. De exemplu,puteţi merge la un film,la plimbare în parc sau să rămâneţi doar voi doi acasă pentru a vă redescoperi sentimentele. Găteşte-i mâncarea preferată,desfaceţi o sticlă cu vin. Readu-i aminte de momentele în care v-aţi îndrăgostit şi de clipele cele mai frumoase care v-au unit.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "