Cum îți controlezi posesivitatea în cuplu 

A fi protectoare și grijulie cu partenerul tău într-o relație nu e nimic rău, însă de aici și până la a deveni cea mai posesivă persoană din lume este doar un pas. Și pentru că acest lucru îi scoate din minți pe bărbații din ziua de azi, află câteva sfaturi care te vor ajuta să treci peste gelozia dusă la extrem! 

Lasă trecutul în urmă

Poate ai mai avut relații în trecut în care ai fost dezamăgită de partener și, tocmai din acest motiv, ți-e teamă să nu fii înșelată din nou. Totuși, poate ar fi mai bine să uiți orice întâmplare nefericită și să îți dai seama că fiecare persoană e diferită în felul ei. Acordă un minimum de încredere și permite-i celui de lângă tine să se manifeste după bunul său plac. Așa vei avea ocazia să îi observi mai bine comportamentul și trăsăturile de caracter care îl definesc. Este primul pas în asigurarea unei relații sănătoase, de lungă durată.

Cunoaște-i prietenii

Cel mai bun mod prin care poți să eviți gelozia și suspiciunile este acela de a face cunoștință cu prietenii lui. Dacă faci parte din cercul lui social, vei observa că nu vei mai avea atâtea motive de îngrijorare. Așa îți va demonstra că nu are de ce să se ascundă și nici că îi este rușine să se afișeze alături de tine.

Acordă-i timp liber

Nu contează cât de mult te iubește, dacă nu îi dai voie să plece nicăieri fără tine. Poate își dorește să petreacă o seară alături de prieteni sau să meargă într-o excursie fără tine. Aceste dorințe nu ar trebui să te sperie, mai ales dacă ești de mult timp în relație, ci din contră, să te ajute să îi demonstrezi că poți fi o femeie extrem de înțelegătoare. Încearcă să te gândești că dacă își va dori vreodată să îți trădeze încrederea, o poate face oriunde, nu neapărat în afara locului în care își desfășoară activitatea de zi cu zi.

Nu îi verifica mereu telefonul

Dacă vei sta mereu cu ochii în telefon sau în conversațiile virtuale, nu vei face decât să te alarmezi și mai tare. Este bine să fii precaută, însă asta nu înseamnă că o discuție cu o colegă de serviciu trebuie să te pună pe gânduri. Încearcă să îi arăți că ai încredere în el și determină-l să vină de bunăvoie și să îți povestească cu cine conversează.

Pune-te în locul lui

Ți s-a întâmplat vreodată să învinuiești o persoană pe nedrept și a doua zi să ajungi să faci și tu același lucru, fără să te simți vinovată de fapta ta? Ei bine, atunci când vrei să acuzi, încearcă să te pui în locul partenerului și să îți imaginezi cum ar fi să auzi de la el tot felul de reproșuri cu privire la infidelitate. Nu numai că nu ți-ar plăcea, dar starea ta de spirit ar fi afectată cu siguranță. De aceea, înainte de a începe o discuție în contradictoriu pe această temă, dă-ți silința de a înțelege lucrurile și dintr-o altă perspectivă. Doar așa vei reuși să ai o relație de succes!

Sursă foto: www.lovepanky.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "