Cum îți dai seama că partenerul te înșală. 10 semne care îl dau de gol 

Infidelitatea este una dintre cauzele principale pentru care cuplurile ajung la separare sau divorț. Potrivit studiilor, femeile sunt sincere atunci cand înșală și preferă să divorțeze. Pe de alta parte, bărbații continuă ambele relații, chiar dacă asta înseamnă să își mintă partnerele.

Dacă simți că lucrurile nu sunt în regulă cu privire la comportamentul partenerului tău, asigură-te întâi că ai motive pentru care trebuie să te îngrojorezi. Se întâmplă de multe ori să acționăm impulsiv și ajungem la scandaluri serioase, fără un fundament serios.  

Există însă câteva semne care ar trebui să îți dea de gândit, deși nu este neapărat ca acestea să corespundă unei posibile infidelități.  Un studiu la care au participat 1000 de cupluri a dezvlăluit care sunt cele mai comune semne care dau de gol un partener infidel.  


Semne că partenerul te înșală

1. Partenerul tău este mai atent cu nevoile tale decât de obicei. Acest fapt se datorează vinovăţiei pe care o simte. Brusc începe să-ți cumpere flori sau cadouri? Ei bine, face asta doar ca să simtă mai puțin vinovat.

2. Nu strică să verifici și tranzacțiile bancare. Dacă multe nu pot fi explicate, asta ar putea indica faptul că nu e atent doar cu tine.

3. Vorbeşte constant despre terminarea relaţiei, când vă certaţi. Spune frecvent: "Ce ai face dacă s-ar termina relaţia noastră?".

4. Devine foarte arţăgos sau cu schimbări de comportament. Pare foarte fericit şi zâmbareţ când pleci şi depresiv când stă lângă tine.

5. Nu vorbeşte cu tine, deși locuiți împreună. Pare că nu nici nu aude ceea ce spui. A devenit rece şi inconsiderativ cu sentimentele tale.

6. Începe să iasă în oraș mai des sau lucrează până târziu.

7. Pare dezinteresat şi cu mintea în altă parte în timpul sexului.

8. Își schimbă garderoba și începe să aibă mai multă grijă de aspectul său fizic.

9. Devine ofensat repede când îi pui întrebări normale şi îţi cere să ştie de ce îl verifici.

10.Totodată, își ține telefonul pe silențios și mereu aproape de el.


Sursa: la-psiholog.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "