Cum reînvii apetitul sexual 

Dacă pentru tine vizita la stomatolog este mai plăcută decât o partidă de sex, înseamnă că te confrunţi cu o problemă. Există mai multe metode prin care îţi poţi îmbunătăţi viaţa sexuală. Iată care sunt aceastea!

Depăşeşte-ţi limitele

Cu siguranţă te gândeşti că o femeie educată are alte preocupări decât sexul. Află că femeile adevărate merită să se bucure de plăcerile sexuale pentru că aşa este firesc.

De ce crezi că au fost create simţurile? De exemplu,vederea este pentru a te bucura de artă,auzul,pentru a te delecta cu muzică,gustul,pentru a satisface nevoia de mâncare bună,iar mirosul,pentru a profita de esenţa fină a parfumurilor. Toate acestea trebuie folosite pentru a simţi plăcerea şi bucuria maximă,la fel ca şi în cazul sexului.

Gândeşte-te la ceea ce simţi,nu la cum arăţi

Încetează să mai fii extrem de autocritică deoarece îţi poate dăuna. În timpul actului sexual trebuie să te relaxezi,să savurezi plăcerea şi să uiţi de faptul că te-ai îngrăşat sau că ai slăbit. De multe ori partenerul te iubeşte aşa cum eşti tu,iar micile tale defecte nici măcar nu le observă.

Încearcă ceva nou

Pentru orice femeie sexul poate deveni plictisitor dacă este practicat în acelaşi mod mereu. Poţi să-i sugerezi partenerului tău că ţi-ai dori să încerci noi tehnici care-ţi vor spori apetitul.

Fii îndrăzneaţă

Timiditatea nu este tocmai bună atunci când vine vorba despre un act sexual. Pentru a te simţi şi tu bine,trebuie să-i spui partenerului despre fanteziile tale. Dacă ţi-e teamă,atunci poţi face un exerciţiu singură. Stai în faţa oglinzii şi imaginează-ţi că în faţa ta este partenerul tău. Cu voce tare,exprimă-ţi dorinţele. După aceea îţi va fi mai uşor să-i comunici sentimntele tale.

Info:Hormonii eliberaţi în timpul actului sexual îţi vor conferi o stare de bine. În plus,sexul poate rezolva şi problema insomniilor atât la bărbaţi,cât şi la femei.


Citeşte şi:

Condimentează-ți viața sexuală

Alimente care îți dau chef de sex


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "